Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még két kép a Harry Potter 7-ből

2010.09.02. 10:28 koimbra 5 komment

Az Empire két képet tett közzé a Harry Potter hetedik részéből, az elsőn Rufus Scrimgeour (Bill Nighy) mutat valami érdekességet a varázslótanoncoknak, a másodikon Remus Lupin (David Thewlis) véresen, pálcájával fenyegeti a sebhelyes homlokú főhőst.

Címkék: képben harry potter könyvből film harry potter 7

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692266234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matrix_ 2010.09.02. 11:03:04

azaz fordítva.

Rémusz bácsi fenyeget, Rufus bácsi mutogat.

Tipca 2010.09.02. 12:28:46

És nem Lupinand, hanem csak Lupin. :D
Mellesleg a második kép ötletem sincs, mikor játszódhat... Talán a SPOILER!!! hét Potter jelenet után, mikor Remus ellenőrzi Harry személyazonosságát. És azért véres a keze, mert leszakadt George füle... másra nem nagyon tudok gondolni, ahol ott van Ginny is. Az első kép meg Dumbledore örökségének átadása. Ha jól látom, Scrimgeour éppen a Peverell gyűrűt adja oda Harrynek. SPOILER VÉGE!

A képek alapján eddig úgy néz ki, hogy a film tényleg szorosan fogja követni a könyvet, és a chicagói tesztvetítésről érkező vélemények is biztatóak. Mikor lesz már november!? :P

feriboi 2010.09.03. 10:19:41

@Tipca: SPOILER!! Egész pontosan a cikeszt adja át Harrynak Scrimgeour, ez tartalmazza a gyűrűt. SPOILER OFF!

Luv and peace!
süti beállítások módosítása