Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McAvoy vagy Cruise mehet az őrület hegyeire

2010.09.03. 16:46 koimbra 2 komment

Guillermo Del Toro hamarosan hozzálát a Frankenstein  forgatásához és nagyon úgy tűnik, hogy a következő munkája nem a Hellboy 3 lesz (lRon Perlman nemrég elmondta, hogy ő nem tud semmit ezzel kapcsolatban), hanem H.P. Lovecraft egyik alkotásának, Az őrület hegyeinek a megfilmesítése lesz. A produkció 3D-s lesz és James Cameron lesz az egyik producer, aki azt mondta, hogy egy igazán ijesztő horrorra van kilátás, olyanra, ami nem készült az Aliens óta.  Ez mind szp és jó, azonban adódott egy kis gond.

Az Universal azt akarja, hogy a nagyköltségvetésű, várhatóan R kategóriás film főszereplője James McAvoy legyen, ám a rendező választottja Tom Cruise. Ők korábban már majdnem dolgozott együtt a Van Helsing új változatán, ám Del Toro elhagyta a fedélzetet, Cruise azonban még kitart a projekt mellett. A forgatás jövő év májusában venné kezdetét és akkor elvileg mindkét színész ráérne, a kérdés, hogy ki szerződhet le Az őrület hegyeire. Cruise-nak jól jönne egy sikeres film, ugyanis hírneve eléggé megkopott. Chris Pine nevét is emlegették a film kapcsán, ám ő eléggé elfoglalt mostanában, ráadásul jövő év elején kezdenek hozzá a Star Trek folytatásához, így (szinte) biztos, hogy nem lesz látható a műben.

H.P. Lovecraft könyvében egy geológust tett meg központi figurának, aki a Miskatonic Egyetemen dolgozik, majd az Antarktisz felé veszi az irányt. Az expedíció során különös romokra bukkan, amelyek rémséges titkokat rejtenek.

Címkék: miújság könyvből film az őrület hegyei

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982269163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2010.09.03. 18:17:56

Tessék elolvasni a novellát!
hplovecraft.uw.hu/index.php?module=library&opt=lit&sor=4&lang=magyar

:)

Nem tudom, én inkább nevesebb színészek nélkül képzeltem el, és határozottan 3D meg Cameron nélkül. Félek, hogy ez mind visszafogja majd del Toro kezét, márpedig ehhez a sztorihoz szükségesek a kompromisszummentes hangulatteremtő módszerei, amiket pl. a Faun labirintusában is láthattunk, tipikus hollywoodi produkciókban meg nem.

Elanor_ 2010.09.03. 20:41:58

nekem mindegy, ki játsza, Toro úgyis gatyába rázza a filmet.
süti beállítások módosítása