Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Torpedó film legénysége erősítést kapott Liam Neeson személyében

2010.09.07. 22:44 koimbra 1 komment

Hawaiion nemrég hozzáláttak a Torpedó (Battleship) film forgatásához, a főbb szerepekben  Taylor Kitsch,  Alexander Skarsgard, Tom Arnold, Hamish Linklater látható, mellettük még a popcsillag Rihanna és Brooklyn Decker tűnik fel. Szinte az utolsó pillanatban lépett a fedélzetre Liam Neeson, aki Shane admirálist fogja alakítani, akinek a lánya (Decker) a  Kitsch által játszott tiszttel jár jegyben. E szerint Neeson és Kitsch közösen küldik vissza a világűrbe vagy le a tenger fenekére az űrlényeket, akik le mertek szállni arra a Földre és pont oda, amerre a flotta éppen halad.

A produkciót Peter Berg rendezi, a történet szerint a földönkívüliek kényszerleszállást hajtanak végre az óceánon és építeni kezdenek egy olyan szerkezetet, amely segítségével meglenne a szükséges erőforrásuk. Nem azért érkeztek, hogy megsemmisítsék az embereket, de nem is egyezkednek, nem tárgyalnak velük. Az emberek flottája 5 hajóból fog állni, ezek elveszítik a kapcsolatot a parancsnoksággal, így saját maguknak kell dönteniük. Persze nem a visszavonulást fogják választani, ugyanis korábban már elmondták, hogy a stratégia és a tűzerő is nagy szerepet kap a filmben.

Címkék: miújság játékból film battleship

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712279079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.08. 07:38:05

Majd Neeson pakolgatja a kis hajókákat :P Elég nagy hülyeség amúgy, hogy ha nem jut eszébe az íróknak semmi, akkor rögtön előkapják ezt a röhejes UFO-témát.
süti beállítások módosítása