Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Renner és Rapace a Jancsi és Juliska 2-ben

2010.09.09. 10:26 koimbra Szólj hozzá!

Tommy Wirkola, a Dead Snow norvég zombis produkció rendezője tavaly jelentette be, hogy elkészíti a Jancsi és Juliska folytatását. A Hansel and Gretel: Witch Hunters címre hallgató filmben a testvérpár már felnőtt és boszorkányvadászként tengetik életüket.

Úgy tűnik, hogy mostanra már a két főszereplőt is sikerült megtalálni, Noomi Rapace (A tetovált lány) és Jeremy Renner (A bombák földjén) játsszák Juliskát és Jancsit. Rapace Lisbeth Salander megformálása után lett ismert, Hollywood is felfigyelt rá, korábban már kiderült, hogy Wirkola megpróbálja megnyerni a filmjébe, de szóba jött a Mission Impossible 4 és a Sherlock Holmes 2 folytatásának a kapcsán is. A forgatás még idén kezdetét veszi, Renner ugyanis csak most ér rá, mivel hamarosan elfoglalt lesz az MI4-gyel és a Bosszú Angyalaival.

Címkék: miújság sequel jancsi és juliska

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262282324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása