Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül a Deadliest Warrior sorozatból

2010.09.16. 11:00 koimbra 1 komment

A Paramount bejelentette, hogy Shawn Levy cégével, a 21 Laps Entertainmenttel közösen mozifilmet készítenek a Spike TV sorozatából, a Deadliest Warriorból. A csatorna letudta a második évadot és mivel a nézettséggel eléggé meg voltak elégedve, így a harmadik idényt is berendelték. 

A sorozatban a történelem legnagyobb harcosait küldték egymás ellen, hogy lássuk, ki nyerte volna a csatákat, némi CGI-t, számítógépes modelleket is felhasználtak a műsorban, de előtte azért bemutatták, hogy ki milyen fegyvert használt és azt is elmondták, hogy mit kell tudni a két félről. Történészekkel, fegyverszakértőkkel és harcművészekkel közösen vizsgálják, hogy melyik fél győzhetett volna. Többek között egy nindzsa és egy spártai, egy viking és egy szamuráj csatáját is megtekinthette a néző, de összeeresztettek egy mongolt és egy komancsot, sőt volt kalóz és lovag összecsapás is, de még azt is megvizsgálták, hogy az IRA és a tálibok közül ki a nyerő.

A film története egyelőre nem ismert, a rendező személye sem ismeretes, elképzelhető, hogy maga Levy fogja ledirigálni a produkciót.

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr782299975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.16. 19:29:38

Ebből nagyon jó kis beteg film lehet, csak ne dramatizálják túl a sztorit. Legyen fight azt kész.
süti beállítások módosítása