Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Garner és Renner a Trough Chemistry thrillerben

2010.09.16. 15:43 koimbra Szólj hozzá!

Jennifer Garner alighogy befejezte a Butter című vajszobrász vígjátékot, máris az Arthur remake díszletei között termett, ezt még javában forgatják, ha ezzel végez egy kis időre ráér a színésznő, mivel azoknak a produkcióknak még nem kezdődtek meg az előkészületei, amelyekkel szóba kerül a neve. Így bevállalta a Better Living Through Chemistry thriller egyik főszerepét, a partnere a mostanában igen elfoglalt Jeremy Renner lesz.

Renner egy kisvárosban gyógyszerészként tengeti életét, majd egy férjes nővel bonyolódik viszonyba (Garner), aki bevezeti őt a vénnyel kapható szerek, pirulák élvezetébe. Szedik is a különféle tablettákat rendesen, majd kipattan a nagy ötlet a fejükből: öljék meg a nő férjét.

Geoff Moore és David Posamentier elsőfilmes rendezők fogják dirigálni a produkciót.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972300651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása