Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Fighter előzetes

2010.09.16. 11:01 koimbra 4 komment

A bokszolós film körül is volt némi jövés-menés, eredetileg Darren Aronofsky ült a rendezői székben és Matt Damon szállt volna ringbe, majd Brad Pitt érkezett a helyére. Pitt és Aronofsky már A forrásnál is együtt dolgozhatott volna, de a színész cserben hagyta a stábot, így végül a rendezőnek át kellett alakítania a tervezetet (amivel még így is rengetegen elégedettek volna). Végül Pitt és Aronofsky is kilépett, de a stúdió nem esett kétségbe, főleg, hogy sikerült megnyerni Christian Bale-t, aki ismét leadott pár kilót a szerep kedvéért. A rendezői teendőket pedig David O. Russell vállalta el, Mark Wahlberg pedig már régóta kitart a projekt mellett.

Wahlberg játssza  'Irish' Mickey Wardot, aki nagy bokszoló hírében állt, majd egy meccs után nem lépett többet a szorítóba. De eljön a pillanat, mikor ismét fel kell húznia a kesztyűjét, segítségére van bátyja (Bale), aki lehúzott némi időt a sitten.

Címkék: trailer the fighter drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622299908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2010.09.16. 15:32:04

Jónak ígérkezik.

Ez a Bale egy gumiember. Most meg megint szedheti magára a húst a köv. Batmanre... hihetetlen.

Shyllard 2010.09.16. 19:33:32

Hát még jó is lehet, de nekem már spec a könyökömön jönnek ki a boxolós filmek.
süti beállítások módosítása