Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zombie és a salemi boszorkányok

2010.09.23. 18:00 koimbra 1 komment

Nem is oly rég Rob Zombie azt mondta, hogy hamarosan elárulja, hogy milyen filmhez lát hozzá. Mint kiderült a zenész-rendező mégsem készíti el A massza (The Blob) feldolgozását, egyelőre megállt a remake-vonattal és inkább mást húz elő a tarsolyából. A The Lords of Salem szintén horror lesz, a történet pedig a jelenbeli, modern Salemben játszódik, ahol néhány 300 éves „buszurka” teszi tiszteletét.

A produkciót a Haunted Films és az Allience Films szárnyai alatt forgathatja le, Zombie örül, hogy ismét nagyobb szabadságot kaphat a munkálatok során, gyakorlatilag teljesen úgy formálja a forgatókönyvet, ahogy neki tetszik, a szereposztásba se szólnak bele és a vágás során sem koppintanak a körmére. A szkriptet a koncertkörútja során fogja papírra vetni, a forgatás pedig 2011-ben indulhat el.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962317922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.09.23. 19:57:14

Jé, a blog azt jelenti: massza? :D Mindig tanul az ember...
süti beállítások módosítása