Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robot előzetes - India legdrágább filmje

2010.09.24. 22:49 koimbra 2 komment

Bollywood ontja magából a filmeket, ezek közül sok eljut India határain kívülről is a zenés-táncos produkciók kedvelők legnagyobb örömére. Mondanom sem kell(ene), hogy ezen alkotások mindegyikében több táncolgatós jelenet akad, a szereplők a cselekmény közepén fogják magukat és vidáman elénekelnek valamilyen dalt, közben pedig ropják is mellé.

A Robot sci-fi az indiai filmgyártás legdrágább terméke, 32 millió dollárba került (Hollywoodban ennek 5-6-szorosába kerül egy látványos mű). A Mátrix akciókoreográfusa, Yuen Woo Ping is részt vett a film elkészítésében, a zenét az Oscar-díjas A.R. Rahman szerezte. A történet szerint egy tehetséges tudós létrehoz egy robotot, ennek azonban beláthatatlan következményei lesznek.

 

Címkék: trailer scifielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202321419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lojzi1 2010.09.27. 10:20:13

"egy tehetséges tudós létrehoz egy robotot, ennek azonban beláthatatlan következményei lesznek"

Ez eddig tisztára Fritz Lang Metropolisa :))
süti beállítások módosítása