Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az akciósított Hófehérke

2010.09.29. 19:43 koimbra 1 komment

Otthont keres a Snow White and the Huntsman projekt, egyedül egy stúdió nem érdeklődik a tervezet iránt, a Disneynek ugyanis megvan a saját Hófehérke produkciója, a Snow and the Sevent Francis Lawrence fogja rendezni.

A Snow White and the Huntsman alkotásban a vadász nagyobb szerepet fog kapni. Az eredeti történetben azt a feladatot kapja, hogy kísérje el Hőfehérkét az erdőbe és ölje meg, ám neki megesik rajta a szíve és szabadon engedi. Az új verzióban a vadász ennél több lesz. No nem több, mint testőr, csupán amolyan tanító, mentor szerepet fog betölteni, megtanítja hősnőnket harcolni. E szerint egy akciósított Hófehérkét fogunk látni, aki úgy verekszik, mint Jackie Chan és úgy lő, mint Robin Hood. A filmet Rupert Sanders vezényelheti le és az Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) írója, Joe Roth vetette papírra a forgatókönyvet.

Hófehérke elég kapós lett manapság, hisz a Disney és e tervezet után még Brett Ratner is produceri felügyelete alatt is készül egy mű, amiben a törpék nem vígan dalolászó bányászok lesznek, hanem rablók.

Címkék: miújság hófehérke

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402332993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.09.29. 20:23:58

Ezeknek már semmi sem szent? Teljesen lerombolják a gyermekkoromat!
süti beállítások módosítása