Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Olivia Wilde lesz Justin Timberlake anyja

2010.10.02. 13:03 koimbra 3 komment

Andrew Niccol nehezen lát hozzá következő filmjéhez. Ha Will Smith úgy dönt, már belekezdtek volna a The City that Sailed forgatásába, ám a sztár a Men In Black 3 mellett tette le voksát, így a Gattaca rendezője más projektjein dolgozhat. A The Cross sci-fi thrillerhez elvileg hamarosan hozzálát és az I.m mortal is formálódik, bár Niccol úgy döntött, hogy mégsem ez lesz a címe a filmnek. Ennek főszereplője Justin Timberlake lesz, anyját pedig Olivia Wilde játssza.

A történet a jövőben játszódik, ahol az emberek rájöttek, hogy miképp tudják kikapcsolni az öregedését felelős gént. Ez azt jelenti, hogy 25 évnél megáll az öregedés, így örökké fiatal tud maradni bárki, akinek van pénze, hogy ezt meg tudja  fizetni. Aki pedig nem tud kipengetni a szükséges összeget az szépen öregedik tovább. Timberlake egy szegény fiatalembert alakít, akit megvádolnak egy tehetős ember megölésével, ám nem hagyja magát elkapni, hanem csinos túszával menekül a hatóság elől.  Amanda Seyfried formálja meg a túszt, apját Vincent Kartheiser játssza, míg Cillian Murphy egy kegyetlen rendőrt alakít. 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422339249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.10.02. 16:23:49

Így első hallásra erősen hajaz a Repo Men-re. Csak ne legyen olyan vége.

Alex Mahone 2010.10.02. 19:38:48

@Shyllard: ...mert az egy szar volt.

Egyébként ezt mégis hogy akarják megcsinálni? Nem elég, hogy a csaj fiatalabbnak néz ki, az is. Ez lesz a nagy csavar a történetben, az anyuka halhatatlan lesz, de a fiát nem fizeti be erre a juttatásra, vagy csak simán elb*szták?
süti beállítások módosítása