Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ultramarines: A Warhammer 40,000 előzetes

2010.10.08. 20:50 koimbra Szólj hozzá!

A Warhammer 40.000 rajongói még várhatnak arra, hogy egy igazi mozifilm készüljön ebből a világból, ám ha ez a DVD-n megjelenő alkotás szépen fog fogyni, akkor elképzelhető, hogy a készítők rászánják magukat egy nagyobb lélegzetvitelű produkcióra. Dan Abnett írta a forgatókönyvet, néhány Warhammer könyvet is papírra vetett már.

A Warhammer 40 000 játékvilágát legkönnyebben gótikus sci-fi-fantasy univerzumként jellemezhetjük, a jelentől hozzávetőlegesen 38 991 évvel egy elképzel jövőbe, a 41. évezredbe helyezve. A technológia egyes embereknek lehetővé teszi hogy száz évnél jóval tovább éljenek, néhánynak akár évezredekig, habár a meghosszabbodott élet ára rendszerint valamiféle összeolvadás gépekkel, ami által sokat veszítenek "emberi" mivoltukból. Az egyik központi és legnépszerűbb eleme a Warhammer 40 000-nek az űrgárdisták (Space Marines) akik anakronisztikus keveréke a genetikailag felerősített hatalmas tűzerejű szuperkatonáknak és a fanatikus, az Istencsászárhoz tántoríthatatlanul hűséges keresztes lovagoknak. Ezek a harcosok az elit védői az emberiség birodalmának, egy antiutópisztikus, az egész galaxis átszelő birodalomnak. A Birodalmat általában a megszámlálhatatlan jelzőkkel írják le - míg az űrgárdisták egy rendkívül ütőképes, de kis számú különleges haderő, a birodalom haderejének jelentős részét a több száz milliárd normál katonát tartalmazó Birodalmi Őrség/Birodalmi Gárda (Imperial Guard - elnevezésük fordításokban különbözik) teszi ki a végnélküli háborúkban. A wikipedián többet olvashatsz erről az univerzumról.

Címkék: warhammer játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692357145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása