Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A The Dilemma újabb előzetese

2010.10.09. 12:17 koimbra 3 komment

Vince Vaughn karrierje erősen ível felfelé, annak ellenére, hogy az Ünneprontók ünnepe (Wedding Crashers) humortalan vígjátékokban vállal szerepet. Ezúttal Kevin James mellett szórhatja a poénokat, Winona Ryder és Jennifer Connelly asszisztál nekik. A produkciót Ron Howard rendezte, Vaughn karaktere rájön arra, hogy legjobb barátjának (James) a felesége félrelép, ám ezt nem osztja meg cimborájával, először is átgondolja, hogy miképp tudná felhasználni az információt.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes the dilemma

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832357934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.10.09. 21:02:11

Vince vaughn az egyik kedvenc színészem.nagyon jó filmjei vannak(négy karácsony,ünneprontok ünnepe,szakíts ha bírsz,páros mellékhatás..)remélem ez is jó lesz.én várom

thinker_ 2010.10.10. 11:16:20

wedding crashers az egyik legjobb vígjáték hosszú idő óta.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.10. 14:00:02

A Wedding Crashers nagyon tetszett, de a Négy Karácsony már gyenge volt, a Szakíts, a bírsz dettó, a Páros mellékhatásban volt pár kacagtató poén, de összességében nem volt jó. Kevin James meg...Pláza ásza, áh..
süti beállítások módosítása