Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rourke és Schweiger a The Courierben

2010.10.12. 10:34 koimbra 5 komment

Még 2008-ban jelentették be a The Courier akciófilmet, akkor még úgy volt, hogy tavaly év elején látnak hozzá a forgatáshoz Adrien Brody főszereplésével és Russell Mulcahy vezényelte le volna a produkciót, még poszter is készült hozzá. Azonban egy ideig csend honolt a tervezet háza táján, mint kiderült, Brody és Mulcahy is lelépett. Ám időközben sikerült megnyerni Jeffrey Dean Morgant a filmhez, ma pedig Mickey Rourke és Til Schweiger szerződött le mellé. A rendezői teendőket Hany Abu-Assad fogja ellátni, aki a Mennyország most (Paradise Now) alkotásáért átvehette a Golden Globe-on a legjobb külföldi filmnek járó elismerést és úgy volt, hogy a 11 Minutes produkciót fogja megcsinálni Vincent Cassel és Alice Braga főszereplésével, ám erről sem érkezett már jó ideje semmi információ. 

A The Courier forgatókönyvét Derek Haas és Michael Brandt vetették papírra, az eredeti elképzelés szerint a cselekmény szexklubbokban játszódott volna és az S&M függő főhős futott volna az életéért, ám a sztori némileg megváltozott. Morgannak az lesz a feladata, hogy egy csomagot leszállítson egy alvilági személynek, azonban korrupt zsaruk loholnak a nyomába és a cuccra a rivális maffiafőnök is rátenné a kezét.

Címkék: miújság the courier akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652364837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2010.10.12. 11:04:57

öööö, Mulcahy egy igazi egyfilmes rendező (Hegylakó), minden további filmje vagy semmilyen, vagy illúzióromboló. Csodálom hogy utána nem Uwe Boll csapott le a filmre... Szegény Schweiger sem tud kitörni a német kultúrkörből. Nemrég láátam újra a Drivent, jót tett neki a német szinkron...

Spawn85 2010.10.12. 12:15:05

@ZF2: Nekem még tetszett Mulcahy-tól "Az Árnyék" Alec Baldwin-nal a főszerepben. Meg szerintem nem volt rossz a "Feltámadás" és a "Resident Evil: Extinction" sem.

Globetrotter2014 2010.10.12. 15:41:32

@Spawn85: a Hegylakó egy nagyon jól megcsinált film, 85ben még nem is lógott ki a közlépkorias filmek közül (pár évre rű jöttek ki az ún. "fantasy" filmek a legdurvább illúziórombolással), a Queen zsneiális filmzenét csinált (filmzenét, nem betétdalt!), a szinészek is hozták az elvárhatót, Sean Connerynek pedig az egyik nagy visszatérése volt, már ősz hajjal. Hogy emkkora film volt, jól mutatta, hogy a Ricochet-het és a Sahdow-hoz mindent megkapott (sztérok, büdzsé,) mégsem jött össze. A H2 meg igazi szégyen. A Resurrectionnel a gond, hogy 10 évet késett ahhoz hogy komolyan vegyék. Fincher megmutatta hogyan kell csinálni a hetedikkel. Amiket írsz azok legfeljebb nézhetőek, de Mucahy a H1 gyel nagyon komolyan nyitott, afféle 80as évek Nolanje lehetett volna. Az extinction egy vicc ahhoz képest hogy mi lehetett volna belőle.

countrypecos 2010.10.12. 23:31:21

Érdekes, hogy Nolan-t írsz, mert ránéztem erre a plakátra és egyből az Inception jutott az eszembe.

Spawn85 2010.10.13. 11:11:06

@ZF2: Ez mind oké, így is van, de attól még nekem tetszettek, amiket felsoroltam. (Az Árnyék-ot például akárhányszor újra tudom nézni. A Resident Evil-ből is az első rész a kedvenc, de bőven nézhető a többi is.) A "Feltámadás" közben nekem egy percig sem jutott eszembe a "Hetedik", pedig láttam, és tetszett is. :)
süti beállítások módosítása