Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lords of Salem poszter

2010.10.14. 10:55 koimbra 3 komment

Rob Zombie jövőre lát hozzá következő horrorfilmjéhez, a The Lords of Salemhez, amelynek cselekménye a mai modern Salemben fog játszódni, ahol feltűnik néhány 300 éves boszorkány. Zombie felettébb örül, hogy a Haunted Films és az Alliance Films berkein belül dolgozhat, ugyanis a producerek valami miatt teljesen rábíznak mindent és nem szólnak bele semmibe. Úgy alakíthatja a forgatókönyvet, ahogy neki tetszik, azt szerződtet le a filmet, akit akar, sem a forgatásba, sem a vágásba nem ütik bele az orrukat.

 

Címkék: poszter lords of salem

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722370803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2010.10.14. 13:33:29

Javaslom mindenki keressen rá jutúbon Zombie Lords of Salem című zenés rajfilmére. Picit vicces picit felkavaró... Amúgy a csúka munkásságából én még mindig Mrs (Sheri Moon) Zombiet becsülön legnagyobbra.

nickdundee 2010.10.16. 00:57:02

van egy olyan érzésem hogy ez a plakát még nem a produkció végleges, kiforrott közönségcsalogatója, max. úgy fest mint egy garázs-metál banda szerzői kiadású lemezboritója.Biztos, hogy a hivataloson rajta lesz legalább két főszereplő buksija,alattuk pedig a gonosz Salem fenyegető new england-i házai, ahogy már láthattunk hasonlót.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.16. 12:02:56

@nickdundee: Ez még nem a végleges, majd ha készül a film gondolom bemutatnak még párat.
süti beállítások módosítása