Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Negyedik típusú találkozások után jöhet a Hold megvizsgálása

2010.10.19. 11:03 koimbra 2 komment

A Warner stúdió vette meg a Dark Moon forgatókönyvet, amelyet Olatunde Osunsanmi vetett papírra és a rendezői teendőket is maga láthatja el. Az úriember legutóbb a Negyedik típusú találkozás (The Fourth Kind) thrillert készítette Milla Jovovich-csal.

Többen feltételezik, hogy a Holdon  rejtélyes tevékenységet folytatnak egyes kormányok, ezt arra alapozzák, hogy valamilyen oknál fogva nem küldenek "expedíciót" oda, pedig kézenfekvő lenne, hogy tüzetesebben megvizsgálják. A produkció abból indul ki, hogy nem az Apollo 17 volt az utolsó űrhajó, amelynek úticélja a Hold volt, a NASA a média és a nyilvánosság tudta nélkül ezután is küldött embereket oda, hogy megvizsgálják néhány fura dolgot, amelyet titkosítottak.  A történet elnyerte Akiva Goldsman tetszését és producerként beállt a projekt mögé. Osunsanmi úgy tervezi, hogy "found footage" formában meséli el a sztorit, azaz kézikamerával forgatja le az anyagot és valamely szereplő szemszögéből láthatjuk a cselekményt.

Januárban a rendező két filmet is betervezett, az egyik a The Commuter volt, amely egy ingázó férfiról szól és az ő halálos utazását mutatják be, a másik  a Zero-G,  az alkotás Daniel Jevons számítógépes játékán fog alapult volna  Ebben egy pusztító, eddig soha nem látott fegyvert vetnek be egy amerikai városban, ennek gyümölcse pedig az lesz, hogy a városban zéró gravitációs erő jön létre. Előbbi forgatása nyáron vette volna kezdetét, de ez nem történt meg, egyelőre nincs info, hogy a két projekt meg fog-e valósulni valaha.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702383045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.10.20. 08:40:17

Ez egy érdekes sztori; ha valami olyasmi végeredményt kapnánk, mint a Cloverfield és a Moon keveréke, egy szavam se lenne:P
süti beállítások módosítása