Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Átírják A játszma forgatókönyvét

2010.10.21. 21:40 koimbra Szólj hozzá!

A Lionsgate Lee Eisenberget and Gene Stupnitskyt (The Office)  kérte fel,  hogy pofozza ki A játszma (The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists) forgatókönyvét. A stúdió úgy tűnik nem volt elégedett a  Terhes társaság (Due Date) írójával, Adam Sztykiellel, akit májusban állítottak rá a szkripre.  A produkció Neil Strauss regényén alapszik és Ari Sandel fogja dirigálni a filmet. Először a Sony szerette volna megvalósítani a moziverziót Michael De Luca producerrel, majd 2007-ben a Spyglasshoz kerültek a jogok, akkor Dan Weiss dolgozott a szkripten és a Lionsgate-et is bevonták a munkálatokba.

A könyv tartalma: A párkeresés, párválasztás, legyen szó akárcsak egy éjszakáról vagy egy egész életről, férfiak tömegeinek jelent óriási nehézséget. Íme egy olyan spontán épülő férfi közösség, amelyben felkarolják a legreménytelenebb eseteket is, átsegítik őket a kezdeti nehézségeken és megtanítják csajozni. A rendszerük bombabiztos, bárkiből sikeres csábítót tudnak kreálni. A tudományos csajozás Amerikából indult el, de pillanatok alatt nagy csapatokban hódította meg minden nemzetek ÁFCS-it, azaz „Átlagos Frusztrált Csávóit”. Az egész egy titkos közösséggel kezdődött az interneten, amit Ross Jeffroes alapított a '80-as évek vége felé. Ennek a híre eljutott a New York Times újságírójához, Neil Strausshoz, aki maga is ilyen nőtelenségben szenvedett. Strauss kapva kapott az alkalmon, és a nőzőművészek között eltöltött két évéről könyvet írt. Strauss- aki az internetes közösségben a „Style” művésznevet vette fel-könyvének erőssége azonban éppen az, hogy nagyon is gyakorlatias. (bookline.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982389714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása