Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Michael Mann az Agincourt és a Big Tuna között vacillál

2010.10.25. 21:23 koimbra 1 komment

Michael Mann A közellenségek (Public Enemies) csalódást keltő bevétele és a Miami Vice bukása után tovább nagyobb költségvetésű alkotásokban gondolkodik. Jelenleg még nem jutott döntésre, hogy az Aginocourt középkori projekt vagy pedig egy chicagói maffiafilm mellett tegye le a voksát

A Big Tuna címre hallgató  tervezet egy chicagoi gengszterről, Tony Accardoról és az ő utódjáról, Sam Giancanaról szólna. Az Agincourt viszont már régóta be van tervezve, a produkcióhoz Bernard Cromwell regénye szolgáltatta az alapot. A történet egy fiatalembert állít a középpontba, aki különösen jól bánik az íjjal, akad a történetben romantika is, majd végül az agincourti vérfürdőben találja magát. Tavaly még Michael Hirst ült a rendezői székben és a forgatókönyvet is maga írta, majd Mann is besegített neki. 2009-ben Hirst még egy kemény, véres és erőszakos filmet ígért. A múlt-kor oldal azt írja, hogy bár a könyvben az angol és francia uralkodók csak mellékszereplők, Hirst és a producer Luc Roeg  jóval nagyobb szerepet szán nekik: V. Henrikből egy őrült látnok, míg VI. Károlyból egy beteges, kudarcra ítélt alak lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952398777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.10.26. 08:43:23

Egy látványos lovagcsatát bármikor szívesen megnézek (főleg Mann redezésében - bár a Közellenségek nem jött be nekem).
süti beállítások módosítása