Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stiller és De Niro egymást figyeli...vagy minket

2010.10.26. 11:38 koimbra 3 komment

Az Apádra ütökben és folytatásában Jack Byrnes (Robert De Niro) mindig rajta tartotta a szemét Beckúron (Ben Stiller). A harmadik részben már-már megnyugodni látszanak a kedélyek, azonban Byrnes gyanakvó fajta és továbbra is megfigyeli Beckúrt, aki viszont szintén hasonlóképpen cselekszik. Egymás agyára fognak menni? Biztosan. Nekünk ez jó lesz? Remélhetőleg sokat mosolygunk és nevetünk. A harmadik részt Paul Weitz, a Rémségek cirkusza (Cirque du Freak: The Vampire's Assistant) és az Amerikai pite (American Pie) rendezője készítette.

Címkék: poszter sequel little fockers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr472399982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.26. 12:11:55

Nem kevés retusálás van:D

Alex Mahone 2010.10.26. 16:54:17

Nagyon gusztustalan poszterek lettek, de eszembe jut róla valami...

Ted. Ted! TED! :D

A nép fia 2010.10.26. 20:24:38

Gyerekek, azért a Photoshop lemászik a képekről... ez már nagyon gáz. Tényleg.

Inkább a Trópusi vihar-féle filmeket csinálná Stiller. Látszott, hogy van hozzá tehetsége. De ez a töketlenkedés ebben a béna frencsájzban már unalmas.
süti beállítások módosítása