Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb Gulliver's Travel poszter

2010.10.29. 12:15 koimbra Szólj hozzá!

Jonathan Swift klasszikus regényéből, a Gulliver utazásiból készített filmet Rob Letterman. Az úriember a Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs. Aliens)  és a Cápamese (Shark Tale) animációs alkotások társrendezője volt, remélhetőleg nem fog befürdeni úgy, mint kollégája Jimmy Hayward, aki a Horton direktora volt, idén pedig a Jonah Hexet tette le az asztalra.

Gullivert Jack Black testesíti meg, aki egy new york-i újság cikkírója. Sikerül elérni, hogy a következő cikke ne a városról szóljon, ezért hajóra pattan, ám egy vihar miatt különös szigetre sodródik, ahol az apró  lilliputiak élnek. A férfi többek között megismerteti velük a PDA-t és a számítógépes játékokat is, közben pedig bejárja a szigetet. Mint látható a készítők kissé modernizálták a sztorit.

Címkék: 3d poszter könyvből film gullivers travel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492407543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása