Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első kép a Soul Surferből

2010.11.02. 12:01 koimbra 5 komment

Bethany Hamilton kiskorában vált a szörfölés rabjává, hamar elfogadtatta magát a profik között, de 7 évvel ezelőtt, 2003-ban találkozott egy cápával. A lány túlélte, de a bal karja odalett, ám még ez sem tartotta vissza a hullámoktól és egy héttel az eset után ismét deszkára állt. A Soul Surfer Hamilton életrajzi könyvén alapszik, a lányt AnnaSophia Robb formálja meg, szüleit Dennis Quiad és Helen Hunt játsszák. Craig T. Nelson, Kevin Sorbo, Lorraine Nicholson is leszerződött az alkotásra és fel fog tűnni Carrie Underwood country énekes, aki a templomi kórus vezetője lesz. A rendezői teendőket Sean McNamara, a Bratz - Talpra csajok! (Bratz) és a  Sztár születik (Raise Your Voice) alkotója látja el.

Nem ez lesz az egyetlen szörfös film, hamarosan Saoirse Ronan is látható lesz egyben, a fiatal színésznő a The Tribes of Palosban fog játszani, ami Joy Nicholson regényén alapszik. A főszereplő azért választja a hullámlovaglást, hogy elterelje a figyelmét a családi zűröktől. Tia Carrere pedig a Wave Dancerre szerződött le, ahol  Rell 'Queen of Makaha" Sunn szörflegendát kelti életre.

Címkék: képben igaz történet soul surfer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592415720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.11.02. 14:21:23

Dennis Quaid? Nevezzetek sznobnak, de amiben szerepel, az általában jó, ezért kíváncsi vagyok erre a filmre is. :)

countrypecos 2010.11.02. 15:34:44

@doggfather: Ezt mondtam én is, nem így lehet érteni?
A Vérbeli hajsza például óriási, vagy ott van a Frequency, A későn kezdő, és nekem a Pandorumban is tetszett. A Horsemen-t is ő dobta fel, hogy csak párat említsek (épp ezekre gondolok, de persze van még jóval több is). :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.02. 15:55:27

@countrypecos: Vmiért a jó előtt én egy NEM-et is olvastam, bocsi...
Vmit benéztem.
süti beállítások módosítása