Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Solomon Kane rendezője készíti a Silent Hill folytatását

2010.11.03. 21:28 koimbra 1 komment

A Silent Hill bemutatója után rebesgették, hogy el fog készülni a folytatás, majd úgy tűnt, hogy hamarosan meg is valósul, ám a forgatókönyvíró Roger Avary ittasan karambolozott a gépjárművével, a szerencsétlenségben elhunyt közeli barátja és felesége is súlyosan megsérült. Avary börtönbüntetést kapott, egy évet kellett lehúznia a rácsok mögött, augusztusban azonban kilépdelhetett a sittről és folytathatta a forgatókönyvet. Úgy tűnik, hogy már végzett is vele, legalábbis támadt némi mozgolódás a projekt környékén.

Christophe Gans az első rész rendezője helyett más fogja ledirigálni az alkotást, Michael J. Bassett, a Solomon Kane alkotója szerződött le a filmre. A második részt Silent Hill: Revelationsra keresztelték el és 3D-ben élvezhetjük, ha elkészül. A főszereplő karakter neve Heather Mason, aki 18 születésnapján rémálmokat lát, később nyoma vész, majd az apja kezd vizsgálódni az ügyben és végül eljut Silent Hillbe.

 

Címkék: miújság sequel silent hill 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822421163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.11.04. 11:15:43

Ez eddig olyan, mintha összegyúrták volna a játék első és harmadik részének történetét. Kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle, mindenesetre annak örülök, hogy nem a 2. játékot filmesítik meg, mert az úgy tökéletes, ahogy van :)
süti beállítások módosítása