Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brad Pitt lehet a Cogan's Trade főszereplője

2010.11.03. 11:23 koimbra 2 komment

Andrew Dominik a Chopper - A kegyetlen és Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford rendezője filmesíti meg George V. Higgins krimiregényét, a Cogan's Trade-et. A főszerepre Brad Pittet szeretnék megnyerni, akivel megkezdték a tárgyalásokat és úgy hírlik, hogy Casey Affleck is benne lesz. A regény főszereplője Jackie Cogan, aki amolyan megoldóemberként ügyködik az alvilágban. Egy nagy tétű pókerverseny  alatt lába kél a nyereménynek, a dolog bökkenője, hogy a maffia szervezésében került megrendezésre az esemény és Cogant hívják, hogy járjon a végére vajon ki állhat a rablás mögött.

Pitt neve szóba jött egy másik regény mozis verziójával kapcsolatban, a The Gray Man filmhez Mark Greaney könyve szolgáltatja az alapot. Pitt egy volt CIA ügynököt játszana, aki miután kilépett a cégtől bérgyilkosként dolgozik tovább. Vérdíjat tűznek ki a fejére, a főhős pedig keresztüllohol Európán, majd rájön, hogy van egy lánya is, akinek a létezéséről eddig mit sem tudott. A forgatókönyvet Adam Cozad írta és a stúdió szeretné ha forgatás már januárban venné kezdetét.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692419247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.03. 11:48:21

Mind2 tetszetős hír.
Sok sok gengszterfilmet a világnak, meg bérgyilkosost is!

Shyllard 2010.11.03. 17:12:15

Az első sztem jobb lenne, plusz a Jesse James-ban már láthattuk, h Pitt és Affleck elég jó párost képes alkotni.
süti beállítások módosítása