Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Beaver poszter

2010.11.04. 11:30 koimbra Szólj hozzá!

Rájár a rúd mostanában Mel Gibsonra, A sötétség határán (Edge of Darkness) thrillerrel megbukott, majd ismét botrányba keveredett. A Másnaposok 2 -ből (The Hangover 2) is kirakták, a Leonardo DiCaprioval betervezett vikinges tervezetből sem biztos, hogy lesz valami (legalábbis DiCaprioval biztosan nem) új filmje pedig lehet, hogy nem is kerül idén bemutatásra. Jim Carrey és Steve Carell is megfordult a The Beaver projekt környékén, végül Gibson szerződött le a főszerepre, egy olyan fickót játszik, akinek a kezén egy hód bábú található és úgy kezeli, mintha élő lenne. A produkciót Jodie Foster rendezte, aki már anno belekóstolt abba, hogy miképp kell levezényelni egy filmet, 1995-ben az Egy békés családi ünnepet (Home for the Holidays), 1991-ben pedig a Más, mint a többiek (Little Man Tate) alkotásokat tette le az asztalra.

Éppen zajlik az AFM, ahol természetesen rengeteg ember megfordul, temérdek kép és poszter lepte el a netet, amelyek ezen "rendezvényen" készültek, többségük vagy homályos vagy gyér minőségű, a The Beaver poszter azon kevesek közé tartozik, ami nem homályos, nem sötétebb és nem lóg bele semmi.

Címkék: poszter the beaver

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422422611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása