Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Ember a magasban rendezője készíti a Shadow Dancerst

2010.11.08. 18:40 koimbra Szólj hozzá!

Rebecca Hall és Guy Pearce lesz látható a Shadow Dancers thrillerben, amely Tom Bradby első regényén alapszik. Ebben egy fiatal nő az IRÁ-n belül ténykedik, akárcsak testvérei, szeretett férjét pedig a britek ölték be. A nőt egy nap elkapják és megvádolják, hogy részt vett volna egy Londonbeli pokolgép robbantásban, az MI5 döntés elé állítja, vagy információkat fog szállítani a szervezetről vagy soha többé nem látja gyermekeit.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor láthatnak hozzá a forgatáshoz, a rendezői teendőket James Marsh fogja ellátni, aki az Ember a magasban (Man on Wire) alkotásáért  Oscart kapott a legjobb dokumentumfilm kategóriában, majd ezt követően a Red Riding: In the Year of Our Lord 1980 drámát készítette el.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792434232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása