Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Disney végre meg akarja valósítani a Hovercar 3D-t

2010.11.18. 16:29 koimbra Szólj hozzá!

A Disney stúdió még 2004-ben csapott le a Hover Car Racer online megjelenő regénysorozatra, amelyet Matthew Reilly tett közzé, aki leginkább az akció-thriller műfajában van otthon, művét pedig a Harry Potterhez és a Végjátékhoz is hasonlították.  Az eltelt évek alatt nem igazán történt semmi a projekt háza táján, de most támadt némi mozgolódás a tervezet környékén.

Az élőszereplős techno-thriller rendezői székébe Fredrik Bond ülhet bele, aki egy ideje elég felkapott név lett. A reklám-és kliprendező többek között a Year 12 sci-fi elkészítésében is érdekelt (a poszt alatt néhány alkotását is megnézheted). A forgatókönyvet az újonc Blaise Hemingwayre bízták, az úriember a Disney szkriptíró programjában vett részt és az egyik legtehetségesebb volt a jelentkezők között. Az évek alatt David DiGilio és John Sayles is ügyködött a forgatókönyvön, előbbi a Kutyahideg (Eight Below) és a Traveler sorozatot jegyzi, utóbbi pedig a Spiderwick krónikákat (The Spiderwick Chronicles és a Dzsungelháborút (Men of War) vetette papírra. Alfred Gough és Miles Millar, a Smallville producerei 6 évvel ezelőtt álltak be a projekt mögé, ők még most is kitartanak a Hovercar film mellett és természetesen 3D-ben fogjuk látni a kész produkciót.

A történet egy  repülő autó versenyzőre koncentrál, akinek az a feladata, hogy biztosítsa egy informátor épségben meg tudjon érkezni a célállomásra, azonban két kormány ügynökei is vadásznak rájuk.

És végül következzen néhány reklám, amit Bond alkotott

 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132457435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása