Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Lincoln Lawyer előzetes - McConaughey komoly szerepben

2010.11.20. 12:00 koimbra 2 komment

Tommy Lee Jones szerette volna megfilmesíteni Michael Connelly regényét, sőt az egyik főszereppel is szemezett, ám amikor elolvasta John Romano forgatókönyvét gyorsan lelépett a projekt háza tájáról. Helyette Brad Furman, a Különleges indíték (The Take) rendezője vezényelhette le a produkciót.

Matthew McConaughey ezúttal nem mutogatja felsőtestét és nem humoros oldalát erőlteti, hanem ismét komoly szerepben láthatjuk őt, méghozzá egy krimi-thrillerben. A színész karrierje egy hasonló szereppel indult be, a Ha ölni kell (A Time to Kill) film egy csapásra ismertté tette a nevét. McConaughey egy ügyvédet játszik, akinek az irodája a Lincolnja hátsó ülése, itt tölti az ideje nagy részét. Nem számít nagyágyúnak, csak piti ügyek jutnak neki, ám elérkezik a pillanat, mikor bekerül a mélyvízbe.  Egy milliomos playboyt kell védenie, akit gyilkosság vádjával tartóztattak le. Ryan Philippe, William H. Macy, John Leguizamo, Michael Pena, Marisa Tomei és  Josh Lucas is látható a The Lincoln Lawyerben.

Címkék: trailer the lincoln lawyer thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792460923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.11.20. 13:10:54

Jónak tűnik, kíváncsi vagyok h képes-e még jól játszani egy normális szerepet.
@0gre: azon rengeteget röhögtem :)
süti beállítások módosítása