Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorozat lesz Stephen King fiának a képregényéből

2010.11.23. 10:31 koimbra Szólj hozzá!

Stephen King fia, Joe Hill írta a Locke and Key képregényt, Hollywood természetesen lecsapott a megfilmesítési jogokra, a produkció mögé Alex Kurtzman és Roberto Orci állt be producerként. Ám Hill művéből nem mozifilm, hanem sorozat fog készülni, a forgatókönyvön az eléggé elfoglalt Steven Spielberg és a Terminátor sorozat írója, Josh Friedman dolgozik. Az első részt Mark Romanek fogja rendezni. Az úriember régebben a zenei világban mozgott, klipeket készített, majd 8 évvel ezelőtt megcsinálta a Sötétkamra  (One Hour Photo) thrllert, hamarosan pedig a Never Let Me Go-val jelentkezik.

A történet egy angol kastélyban játszódik, ahol rengeteg ajtó található. Ha valaki átmegy az egyiken, akkor átváltozik valami mássá, a kastélyban rengeteg szörny található és a legfőbb vágyuk az, hogy a legeslegszörnyűbb ajtót kinyissák.

A képregény előzetese

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272467431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása