Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2 kép a Végső állomás ötödik részéből

2010.11.24. 10:58 koimbra 8 komment

Ismét kicselezik a Halált, ám a jó öreg Kaszásnak nem tetszik, hogy a bekövetkezett tömegszerencsétlenség után kevesebben lépnek át a túlvilág kapuján. A Végső állomás ötödik részében ezúttal egy hídon történt baleset miatt hunynak el több tucatnyian, ám valaki a tömegből előre látja, hogy mi fog történni, ezért pár emberrel együtt odébbáll, így ők időlegesen életben maradnak. Eric Heisserer, a Rémálom az Elm utcában remake és A dolog előzmény írója tette le az asztalra a forgatókönyvet, a rendezői teendőket Steven Quale látta el, aki az Aliens in Deep dokumentumfilmen dolgozott James Cameronnal. A produkció 3D-ben került bemutatásra.


Címkék: képben sequel final destination final destination 5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422469893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.11.24. 13:55:23

Már a harmadik és negyedik rész is igen gyenge lett. Nem a halál esetek miatt, azok továbbra is "ötletesek". (Megjegyzem, elég beteg ember az, akinek ilyen halálesetek járnak a fejében...)

Tipca 2010.11.24. 14:36:40

Nem tudom, miért, de nekem ez a filmsorozat nagyon bejön. Tényleg nem tudnék rá okot mondani, mert hát az alapötlet egynek jó, de egyébként nem nagy durranás, a halálesetek ötletesek, de máshol is láthatunk ilyesmit, ám az egész valahogy... klappol. Eddig az összes részt imádtam, egyedül a harmadik volt gyengébb a többinél, de a vége a metróval annak is ütött. Jöhet az ötödik! :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.11.24. 14:40:39

@Tipca: Az elsőt csak nagy nehezen kezdtem el nézni és kellemesen csalódtam. A negyedik rész viszont gyenge lett, az előző részekben a Halál a véletlenekre épített és nem csapott át soha röhejesbe, viszont itt már inkább a képtelen, abszurd megoldásokat alkalmazott.

Tipca 2010.11.24. 15:49:07

@koimbra: Igazad lehet... nem mostanában láttam a negyediket, szóval annyira már nem emlékszem, de tényleg rémlik, hogy valami ilyesmi nekem is megfordult a fejemben. Viszont elintéztem azzal, hogy fejlődik a "főgonosz", hiszen a Halál most először próbálta megakadályozni, hogy a túlélők mentsék magukat. Most hirtelen egy konkrét dolog ugrik be, mikor SPOILER!! a végén a srác próbálja megakadályozni a robbanást a moziban, mire a Halál odaszögezi a falhoz, úgymond hozzácsapva őt is a kivégzendőkhöz. Ilyen korábban sosem volt, a halálozási sorrend mindig állandó maradt.

countrypecos 2010.11.24. 16:29:35

@Tipca: Ebből látszik, hogy a Halál is már le akarja zárni ezt a filmsorozatot, mert nagyon elpofátlanodtak a fiatalok. :P Mindig kicsesznek vele... :D

Mese92 2010.11.24. 17:21:13

Nekem bejött az első három, a negyedik szerintem inkább vicces volt :)

kung - fúj (törölt) 2010.11.25. 07:45:18

Hát remélem ez rész jobb lesz mint a negyedik ami a sorozat leggyengébb része szerintem.Nagyon izzadtságszagú volt az egész,a trükkök is elég gagyira sikeredtek,főleg a nascaros baleset.

HJ77 2010.11.25. 10:36:19

Lesz 5. is? Pedig már nagyon nem kéne erőltetni a dolgot. Az első két rész jó volt, ott még volt félelmetes hangulat is meg durva halálesetek, de a harmadik meg főleg a negyedik már inkább röhejes lett, mintha önmaga paródiájává vált volna a sorozat.
süti beállítások módosítása