Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Horrorfilmek 2011-ben

2010.12.03. 20:00 koimbra 24 komment

Nem lesz hiány 2011-ben a horrorban, lesz mit néznie a műfaj rajongóinak. Íme egy kis válogatás ezekből, amihez van poszter, előzetes vagy csak kép azt csatolom.

A The Rite horror-thriller Matt Baglio könyvén (The Rite: Making of a Modern Exorcist) alapszik és ahogy az előzetesben is látható, valós történetet láthatunk, legalábbis egy része biztosan az lesz. Colin O'Donoghue egy egy ördögűző oktatásra jár a Vatikánban, ahol megismerkedik Lucas atyával (Anthony Hopkins). A srác kezdi elveszíteni Istenbe vetett hitét, az atya azonban egyre jobban bevezeti az ördögűzés sötét rejtelmeibe. A produkciót Mikael Hafstrom dirigálta, Amerikában január 28-án mutatják be a filmet.  Alice Braga, Ciaran Hinds és Toby Jones is feltűnik a játékidő alatt.


 

Wes Craven dirigálta a Sikoly 4-et (Scream 4), csak úgy, mint az első hármat, a főbb szerepekben Courtney Cox, David Arquette és Neve Campbell látható. Utóbbit csak nehezen sikerült leszerződtetni, Kevin Williamson forgatókönyvíró mindenképpen el szerette volna érni, hogy benne legyen és végül sikeresen meggyőzte őt. Hayden Panettiere, Rory Culkin, Emma Roberts, Adam Brody, Mary McDonell, Anthony Anderson, Kristen Bell és Lucy Hale közül nem mindenki fogja megélni a film végét, viszont lehetséges, hogy köztük van a maszkos gyilkos. A cselekmény Sidney (Campbell) szülővárosában, Woodsboroban fog zajlani. Április 15-én mutatják be a filmet (Amerikában).  Állítólag Williamson nem igazán ért rá a forgatás alatt, mint lefoglalta a Vámpírnaplók sorozata és a stúdió egy másik íróval a munkálatok alatt néhány változtatást eszközölt, Craven ki is twittelte, hogy sajnos semmi beleszólása sincs a dolgok menetébe. Áprilisban már láthatjuk.


 

Nicolas Cage a Féktelen harag 3D-ben (Drive Angry 3D) próbálkozik azzal, hogy kemény, eltökélt figurát játsszo n  talán a Véres Valentin rendezőjének, Patrick Lussier keze alatt hihetően játssza a pokolból megszökött bosszúszomjas fickót. William Fichtnerrel nem lesz baj, megfelelő személyt választottak a Pokol Ura megbízottjának a szerepére. A női vonalat Amber Heard erősíti. 


 


 

A Don't Be Afraid of the Dark horror Guillermo Del Toro produceri felügyelete alatt készült és a forgatókönyvet is maga írta. Az alkotásban Sally (Bailee Madison) apjával (Guy Pearce) és annak barátnőjével (Katie Holmes) egy 19. századi kastélyba érkezik, azzal a céllal, hogy felújítsák az épületet. A lány azonban felfedez egy rejtett alagsort, ahol szörnyek tanyáznak. Januártól az amerikai mozik műsorán.



 

Uwe Boll hozta össze a BloodRayne számítógépes játék filmváltozatát, ami megbukott a mozikban, ám ettől függetlenül már a harmadik részt hozza el nekünk a rendező. A BloodRayne 3: The Third Reich címre hallgató filmben Natassia Malthe formálja meg a címszereplőt.


Kevin Smith
jövőre a Red State-tel fog jelentkezni, ám ez nem vígjáték lesz, hanem horrorfilm. A történetről egyelőre keveset tudni, annyi bizonyos, hogy a történet középpontjában egy prédikátor áll, akit Fred Phelps-ről mintázták.  A főszereplő Michael Parks lesz, mellette John Goodman, Melissa Leo, Kevin Pollak, Stehen Root, Anna Gunn és Kyle Gallner tűnik fel.




Egy ideje már próbálják tető alá hozni a Castlevania mozifilmet, amely a népszerű számítógépes játék alapján készülne, a történet Dracula és a vámpírölő Belmond család harcát mutatná be. A forgatókönyvet Paul W. S. Anderson írta és a produkció megrendezésével is kacérkodott, ám inkább átadta a lehetőséget Sylvain White-nak (Örökké tudom mit tettél tavaly nyáron), de a forgatás csak nem kezdődött el, White pedig lelépett. Ezek után James Wan-t (Fűrész, Death Sentence) kérték fel arra, hogy dirigálja le az alkotást, aki gyorsan át is írta Anderson forgatókönyvét. Wan akkor azt mondta, hogy a producereknek tetszenek az ötletei, ezen kívül még anime kinézetű szereplőket és gótikus sztorivonalat emlegetett.



 

Josh Hutcherson Dane Cook mellett játszik a Detention horror-vígjátékban. A történet néhány tini körül bonyolódik, akik próbálják sikeresen elvégezni az utolsó évet a gimiben, ám élve el is kéne jutni az érettségiig, ugyanis folyamatosan belebotlanak egy egy illetőbe, akiről azt hiszik, hogy egy slasher horrorból lépett elő. A filmet a Vassal minden téren befürdött Joseph Kahn rendezi, forgatókönyvet ő írta Mark Palermoval közösen.



 

Todd Lincoln rendezésében forog a The Apparation horror-thriller, amelyben Ashley Greene és Sebastian Stan lesznek láthatóak. Greene  egy tanulót alakít, akit egy főiskolai kísérlet során elszabadult természetfeletti lény üldöz.. 


Daniel Radcliffe
játssza a  The Woman in Black film központi alakját. A rendezői poszton   James Watkins, az Eden Lake alkotója dolgozik, a forgatókönyvet Jane Goldman vetette papírra, a hölgy korábban a Csillagpor és a Kick-Ass szkriptjeit szállította.  A sztori szerint egy fiatal ügyvédnek el kell utaznia egy távoli kisvárosba, ahol az egyik elhunyt ügyfele papírjait kell elrendeznie. A férfi a városbéli ottléte alatt találkozik egy rejtélyes nővel, aki valamiért mindig fekete öltözéket visel, később pedig egy tragikus titok nyomára bukkan. Angliában október 28-án tűzik műsorra.


A helyőrség második része, az Outpost 2: Black Sun is jövőre fut be, bár 2010-re ígérték. A második világháború idején náci tudósok azon fáradoztak, hogy legyőzhetetlen katonákat hozzanak létre. Az első részben néhány zsoldos össze is futott velük egy bunkerben, a folytatásban NATO katonákat küldenek Kelet-Európába, mivel feltűnt ott egy kisebb hadsereg és mindent lemészárolnak ami az útjukba kerül.


John Cusack
egy detektívet  alakít a The Factoryban és partnerével megszállottan keres egy sorozatgyilkost. Tinédzser lánya eltűnik és hamarosan kiderül, hogy az általa üldözött gyilkos rabolta el gyerekét, mivel összetévesztette egy prostival.  Ezután minden profizmusát sutba dobja, többé már nem tud hideg fejjel gondolkodni és mindenáron megpróbálja felkutatni lányát és elkapni a tettest. Cuasck társát Jennifer Carpenter formálja meg, de Sonya Walger, Mae Whitman, Katherine Waterston, Mageina Tovah, Cindy Sampson, Conrad Pla, Michael Trevino is játszik a thrillerben, amelyet Morgan O'Neill rendezett és Joel Silver producerként vett részt a munkálatokban.


Darren Lynn Bousman
a Fűrész második, harmadik és negyedik részének a rendezője jövőre a 11 - 11 - 11 filmmel érkezik, ami a 11-es számot állítja a középpontba, nem meglepő tehát, hogy 2011 november 11-én mutatják be a produkciót.  A konspirációs teóriák szerint a 11-es fontos történelmi eseményekhez is köthető, ráadásul jövő év 11. hónapjának 11. napján meg fog nyílni a menny 11. kapuja és 49 percig fog így állni, ez idő alatt pedig valami át fog jönni mi világunkba.

 


A Cold Skin  története az Antarktiszon játszódik az I. világháború után. Egy fickó érkezik egy mindentől távoli időjárás megfigyelő állomásra, de akit le kéne váltania nem leli, csak egy hajótöröttre lel, aki látta mi lett az állomáson dolgozó emberrel.
Albert Sánchez Piñol regénye alapján készül a film, David Slade fogja rendezni a produkciót.


John Caprenter
a The Warddal jelentkezik, ebben a filmben  Amber Heard egyszer csak arra ébred, hogy egy pszichiátriai intézetben van, véresen, összeverve, begyógyszerezve. Más nők is ugyanígy vannak itt, és fogalmuk sincs, hogyan kerültek ide. Éjszakánként pedig baljós hangokat hallani, s a lányok egymás után kezdenek eltűnni.

A Vanishing on the 7th Street-ben egy globális elsötétedés után csak néhányan maradnak a bolygón. Pár detroiti lakos egy helyi kocsmában gyűlnek össze, hamarosan rájönnek, hogy a sötétségtől kell félniük, folyamatosan fényben kell maradniuk. Brad Anderson volt a rendező, Hayden Christensen, Thandie Newton és John Leguizamo játsszák a túlélőket.


Folytatódik a  [REC] spanyol horror, az első két rész társrendezője, Placo Paza ezűttal egyedül dirigál. A történet nem az első két felvonásban látott "fertőzött házban" játszódik, hanem mérföldekkel odébb. A fertőzést nem sikert megállítani és állítólag egy ügyes csavarral fogják összekötni a második és harmadik részt.


Catherine Hardwicke az Alkonyat rendezője készítette A lány és a farkast (Red Riding Hood), mely a jól ismert Piroska és a farkas történeten alapszik. Amanda Seyfried játssza a piros ruhás lányt és a faluja közelében vérfarkas kószál.

A Final Solution története szerint  második világháború alatt Dániában egy halász jó pénzért cserébe segített a zsidóknak áthajózni Svédországba. Ezzel csak az volt a probléma, hogy a halász a náciknak dolgozott és egy haláltáborba juttatta az összes kuncsaftját. A Landau család is igénybe veszi a halász szolgálatait, de kénytelenek hátrahagyni lányukat Emmát, aki felnővén a családja nyomára szeretne bukkanni.

Ugyan nem termelt annyit a Paranormal Activity 2, mint az első rész, ám az eddig összegyűjtött több, mint 150 millió dolláros bevétellel is elégedett a Paramount, hatalmas hasznot húzhattak a filmből, hiszen a folytatás csak 3 millió dollárba került. A stúdió nem teketóriázott sokat, diskuráltak Oren Peli-vel, az első rész rendezőjével és a második felvonás producerével, majd bejelentették, hogy a harmadik rész 2011 október 21-én kerül a mozikba. Egyelőre nem tudni, hogy ki rendezi és arról sem esett szó, hogy hasonló stílusban készül-e, mint az eddigi részek, de azt hiszem biztosra vehetjük, hogy nem térnek el az első két filmtől. Október 21-én kerül a mozikba Amerikában.

A Demontologist rendezői székébe Dennis Iliadis, Az utolsó ház balra (The Last House on the Left) feldolgozás alkotója ülhet, a produkció Joel Silver cégének az égisze alatt készül, a forgatókönyvet  Teddy Tenenbaum, a Szellemekkel suttogó (Ghost Whisperer) sorozat írója körmölte le.  Egy kísértetvadász családot követhetünk nyomon a horrorban, akik elvállalnak egy új melót, ám hamarosan rájönnek, hogy  nem szokványos rutinmunkával néznek szembe, ezúttal egy démont kell két vállra fektetniük.

Francis Ford Coppola dirigálja a Twixt Now and Sunrise címre hallgató horror-thriller főszerepére Val Kilmer szerződött le, aki mostanában beéri a mellékszerepekkel és inkább a DVD-produkciók piacát részesíti előnyben. Az egyre testesebb színész mellett Elle Fanning és Bruce Dern fog játszani. Kilmer egy írót fog alakítani, aki horrorregényeket vet papírra. A forgatáshoz Napában kezdtek hozza mindenféle felhajtás nélkül, itt birtokol egy kis terül. A forgatókönyvet Coppola írta.

A Dibbuk Box horrort  Ole Bornedal  az 1994-es Éjféli játszma (Nattevagten) thriller és annak az amerikai remake-jének (Nightwatch - Éjjeliőr a hullaházban) a rendezője készíti. A  tervek szerint januárban már hozzá is láthat a forgatáshoz,   Sam Raimi horrorokkal foglalkozó produkciós cégének, a Ghost House Picturesnek az égisze alatt készülhet az alkotás. A forgatókönyvet Juliet Snowden és Stiles White körmölik le, a duó korábban a Boogeyman és a Képlet (Knowing) szkriptjét tették le az asztalra. A horrort Az ördögűző (The Exorcist) és a Ragyogás (The Shining) keverékeként írták körül, ami jól hangzik, de mindannyian tudjuk, hogy szeretnek túlzásokba esni egy-egy projekt kapcsán. Az írókat egy LA Times-ban olvasott cikk ihlette meg, ami egy elátkozott dobozról szólt. A történet egy családot állít a középpontba, akik találnak a dobozt, kinyitják, ami öreg hibának bizonyul. Ezután minden lehetséges módon megpróbálnak megszabadulni a rajtuk terpeszkedő átoktól.

A The Last Voyage of Demeter horror főszerepére sikerült megnyerni Noomi Rapacet, miután Natalie Portman nemet mondott.  A másik főszereplő Ben Kingsley lesz. A Drakula históriák kedvelői bizonyára tudják, hogy Demeter volt az a hajó, ami Erdélyből Angliába tartott és az egyik rakománya egy koporsó volt, amiben Drakula pihent, mellesleg pedig némi vérengzést is végrehajtott az út során.  Rapace egy potyautast fog játszani, a főszereplőt még keresik. A filmet Stefan Ruzowitzky, az Anatómia és az Oscar-díjas Pénzhamisítók rendezője dirigálhatja.

A Halloween második része után gyorsan elkergették Rob Zombiet a franchise környékéről és Patrick Lussiert, a Véres Valentin (My Bloody Valentine) rendezőjére bízták a harmadik felvonást. A forgatás januárban veszi kezdetét és Brad Dourif lesz a főszereplő. Amerikai bemutató: október 31.

Scott Speedman, Lily Cole, Sarah Gadon és Sarah Bolger szerződött le a The Moth Diaries gótikus horrorra, amely Rachel Klein regénye alapján fog készülni. A produkciót Mary Harron rendezheti, aki leginkább a sorozatok világában érzi otthon magát, az Oz, a Fear Itself és az L Word szériák néhány epizódját dirigálta, azonban olykor mozifilmet is készíthetett, 10 évvel ezelőtt az Amerikai Psychot (American Psycho) tette le az asztalra.  Bolger, Cole és Gadon a horrorban egy elitiskola tanulóit formálják meg, Speedman pedig az egyik tanár lesz. A sztori szerint az egyik lány naplót vezet, amiben leírja, hogy szobatársa és az egyik új diáklány összebarátkozott. Csakhogy némi idő után úgy érzi, hogy a szobatársa már nem az, akit egykor megismert és kedvelt, úgy gondolja, hogy az új diák egy vámpír. De az is lehet, hogy csak ezt beképzeli magának.

A végső állomás ötödik része a 5nal Destination címet kapta és az elején egy híd fog tömegszerencsétlenséget okozni. A rendezői székbe Steven Quale ülhetett bele, az úriember second unit directorként dolgozott az Avatarnál a Titanicnál, James Cameronnal jó munkakapcsolatot ápol, hiszen még a Terminátor 2, A mélység titka és a Két tűz között produkciók elkészítésében is segítkezett és Cameronnal közösen dirigálták az Aliens of the Deep dokumentumfilmet. A forgatókönyvet Eric Heisserer szállítja majd le, az író korábban a Rémálom az Elm utcában feldolgozását vetette papírra és szintén ő hozta össze A dolog előzményfilm szkriptjét.

Neil Marshall fogja készíteni az Underground produkciót  David Cohen forgatókönyve alapján. A Ju-On egyik alkotója, Taka Ichise producerként teszi tiszteletét a munkálatokon.  Az film a törvénytelen, illegális éttermeket mutatja be, a központi figura pedig egy egy ambiciózus fiatal szakács lesz, aki az ilyen konyhákban fog alkotni. Hogy mi lesz a menü? Valószínű, hogy nem hiába nincs engedélye ezeknek a helyeknek, így bizonyára különféle ínyenc, olykor horrorisztikus ételek kerülnek ki a séfek kezei közül. Marshallt ismerve pedig egészen biztos, hogy nem egyszerű kajákat fogunk látni, de sebaj, legalább a popcorn árát megspóroljuk.

Az Area 51-ben  négy tini (3 srác és egy lány) Las Vegasba utazik, de nem azért, mert a kaszinókban akarják múlatni az időt, hanem mert egyikük találkozót beszélt meg ebben a városban egy olyan emberrel, aki korábban az 51-es körzetben dolgozott és tudomása van az ottani emberi/űrlény kísérletekről. Az illető soha nem látta saját szemével ezeket a kísérleteket, de tudja, hol található az a felvétel, amely bizonyítja ezeket. Az Area 51 úgy indít, hogy a főszereplők egyike, Chris éppen az új kézikameráját próbálgatja, lesz benne egy mellékág is, ez a tini csajhoz kapcsolódik, akinek az apját egyszer elrabolták a földönkívüliek. Rendező: Oren Peli.

A High Midnight horror western rendezői székéből Mary Lambert osztogathatja az utasításokat, a hölgy készítette a Rémségek könyve 3. - Véres kor (Urban Legends: Bloody Mary) és a Kedvencek temetője (Pet Sematary) horrorokat Bár azt nem közölték, hogy moziban vagy DVD-n fog megjelenni a   produkció, de úgy hiszem, hogy a rendező személye, illetve a szereplőgárda alapján leszűrhető, hogy milyen alkotás várható.  Thomas Kretschman, Ted Raimi, Kevin Weisman mellett játszik még William Baldwin is, a szereplőgárdát erősíti Emilio Rivera, Taylor Nichols, Vincent D'Onofrio és a mostanában eléggé hanyagolt Liz Hurley is. 

Jövőre érkezik Eli Roth Motel (Hostel) horrorjának harmadik része, ám ebben Roth még producerként sem vesz részt.  A folytatás a Sony Stage 6 szárnyai alatt hozzák össze a sequelt, a cég felügyelete készült el a 30 Days of Night vámpíros horror második epizódja is. A rendező teendőket  Scott Spiegel látja el, neki köszönhető (vagyis inkább ne) az Alkonyattól pirkadatig 2. A történet ezúttal nem Szlovákiában játszódik, hanem Amerikában, méghozzá Las Vegasban és egy balul sikerült legénybúcsút állítanak a középpontba.

A Kígyók a fedélzeten (Snakes on the Plane)  és a Mobil (Cellular) rendezője David R. Ellis fogja készíteni a Bad Luck horrort, a főszerepre pedig a Resident Evil zombiírtója, Milla Jovovich szerződött le. A történetben néhány barát élete gyökeresen megváltozik, mikor elhatározzák, hogy ezentúl nem hisznek a babonákban. A forgatókönyvet David Schow írja, ő korábban A holló és a Texasi láncfűrészes: A kezdet szkriptjén dolgozott.

Még egy Ellis horror: A Shark Night 3D-re azt mondták, hogy "olyan lesz, mint a Cápa csak ez már a 3D-s generáció számára készül"   Jesse Studenberg és Will Hayes írták a forgatókönyvet. A cápákat Walt Conti alkotja meg az úriember keze munkájának a gyümölcsét láthattuk az Anakondában és a Háborgó mélységben is.

Kristin Kreuk A bálnalovasért Oscarra jelölt Keisha Castle-Hughes  és Rachel Leigh Cook mellett lesz látható a Vampire produkcióban, rajtuk kívül Kevin Zegeres, Amanda Plummer, Trevor Morgan és Yu Aoi szerződött még le a filmre.  A forgatás már kezdetét vette, Iwai Shunji ül a rendezői székben, a direktor a New York, I Love You antológiából vette ki korábban a részét és az All About Lily Chou-Chou kultfilmet is ő készítette.  Zegers egy tanárt alakít, aki az emberi vért kóstolgatja és fiatal, öngyilkos hajlamú lányok közül választja ki az áldozatit. 

Sigourney Weaver
a Vamps romantikus horror-vígjátékban egy vámpírkirálynőt fog alakítani, a Spinédzserek rendezője, Amy Heckerling vezényli le az alkotást, a forgatókönyvet is maga írta, a történet a mai modern időkben játszódik és két vérszívócsaj lesz a középpontban, akik New Yorkban éldegélnek, ám egy nap rájuk talál a  szerelem. Nehéz döntés elé kerülnek, ugyanis ha úgy  határoznak, hogy kitartanak a nagy Ő mellett, akkor le kell mondaniuk a halhatatlanságukról.  Alicia Silverstone és Krysten Ritter lesznek a főszereplők, Weaver fogja átváltoztatni őket vámpírrá. Heckerling abban bízott, hogy meg tudja nyerni Michelle Pfeiffert az egyik főszerepre, ám ez nem sikerült. 

A Piranha 3D folytatását is megkapjuk, a címe Piranha 3DD lesz és A dög (Feast) rendezője, John Gulager fogja ledirigálni a véres második részt. Nem ismeretes, hogy az első rész túlélői közül ki tér vissza és azt sem lehet tudni, hogy hol játszódik a történet.

Marcus Dunstan hozzálátott a The Collector folytatásához. Arkin (Josh Stewart fogja újfent alakítani) túlélte az első részben látott csapdákat, ám sérülései miatt a kórházban köt ki. Itt azonban nem tud békésen gyógyulgatni, ugyanis Elena tehetős apja mindenáron vissza akarja kapni a lányát, az egyetlen nyom pedig Arkin. Ezért felbérel néhány zsoldost, hogy rabolják el a fickót, majd rákényszerítik, hogy a keresse meg a The Collector rejtekhelyét, hatástalanítsa a csapdákat és mentse meg Elenát a rá váró szadista rituálétól. 3D-s lesz.

Russell Mulcahy hozza tető alá a Bait horrort, méghozzá 3D-ben. Julian McMahon, Xavier Samuel és Phoebe Tonkin menekülhetnek a tigriscápák elől.

Az Agnosia főszereplője egy fiatal hölgy, aki agnosiában szenved, habár a szemeivel és füleivel nincs semmi gond, ám az agya képtelen értelmezni a kapott ingereket. A nő birtokában van egy fontos információ, amelyet a már elhunyt apja osztott meg vele arról a cégről, ahol dolgozott. A nő elrabolói a betegségét használják fel annak érdekében, hogy hozzájussanak ehhez az infohoz.

A Hívatlanok (Strangers) folytatásának a forgatókönyvet Bryan Bertino vetette papírra, az első részt is Bertino írta és a rendezői teendőket is ellátta. A második felvonást Laurent Briet fogja készíteni, úgy hírlik, hogy  egy lakókocsi övezetben fognak zajlani a történések és elvileg Liv Tylert is visszahozzák.

A Cheerleaders Must Die-ban új pompon lány érkezik a suliba és egy amolyan csapatépítő túrára is elmegy a lányokkal, nem sokkal később elkezdenek hullani az emberek. Danielle Harris, Shirly Brener lesznek a főbb szereplők.

A Frászkarika (Fright Night) remake-jében David Tennant egy bűvészt játszik, akit Anton Yelchin arra vesz rá, hogy szálljon szembe egy vámpírral. A vérszívót Colin Farrell formálja meg. Itthon augusztus 18-án mutatják be.
 
George A. Romero elvileg 2011-ben teszi le az asztalra a Deep Reed horrort. A történetről ugyan nem tudni semmit, de a rendezőt ismerve kizárt dolog, hogy kihagyná a zombikat.

Darren Lynn Bousman már elkészült a Mother's Day remake-kel és április első napján fogják bemutatni. A történet szerint egy szadisa család sok év után tér vissza régi otthonába, ahol már mások élnek, ők pedig boldogan terrorizálni kezdik őket. Deborah Ann Woll, Shawn Ashmore, Jaime King, Rebecca De Mornay lesz látható a horrorban.
 

Címkék: előzetes2011

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842490654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.03. 20:49:10

en meg kiegeszitenem a Paris, I'll Kill You! - cimu horror antologiaval, aminek a rendezoi nevsora elegge figyelemremelto :) nalam az az ev legjobban vart horrorja :P

Rolee83 2010.12.04. 04:50:21

A Féktelen harag is horror lesz??!! Szerintem az inkább akció...

HJ77 2010.12.04. 08:37:02

Jó kis válogatás ez.A féktelen harag moziban nézős az tuti. De kiváncsi leszek a Don't Be Afraid of the Dark-ra és a Vanishing on the 7th Street-re is, és ahogy elnézem még van köztük néhány jónak kinéző darab.

Elanor_ 2010.12.04. 12:31:24

úgy látom, ebben a műfajban azért még vannak ötletes szkriptek. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.04. 13:02:32

@madcows: Benne volt, de aztán láttam, hogy 2012-ben jön.
@Rolee83: Pokolból szabadult, meg utána megy az alvilág urának jobbkeze, ez inkább horroros. Már majdnem fantasy:D

Mese92 2010.12.04. 13:48:11

Lenne valaki, aki megnézné majd velem a Drive Angryt 3D-ben? Tudom, eléggé korai a kérdés xD

Tipca 2010.12.04. 16:06:55

Azta, mennyi jobbnál jobb film! Csak győzzük megnézni. :)

Remélem, a Sikoly 4-ben végre meghúzzák, hogy női gyilkos legyen. Az még hiányzik a sorból. :) (Tudom, a kettőben majdnem, de azért mégsem. :P)

Kicsit off leszek, keresnék egy filmet, de gőzöm sincs, mi a címe. Valami olyasmi volt a sztori, hogy 4-5 fiatal egy kisrepülővel repülnek egy viharban, és valami csápos szörnyféleség vadászik rájuk ott, a levegőben. Nem rémlik véletlenül valakinek, mi lehet ez? Talán idei, vagy tavalyi film.

Tipca 2010.12.04. 16:30:51

@koimbra: Ez az, köszi! :D Be kell szereznem ezt a filmet. Már maga az alapötlet megfogott, kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. (A belinkelt kritikát majd inkább a megtekintés utánra hagyom.)

Behajtó70 2010.12.04. 17:59:14

És Fűrész 8???????????

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2010.12.04. 18:36:46

Ez a Del Toro nagyon várós.
PJ rendezi a Hobbitot, ő meg ezt, ez így jó.

~Shadow~ 2010.12.04. 18:42:05

fú, deizgi, alig várom:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.04. 20:31:27

@Behajtó70: Elvileg nem lesz több Fűrész.Helyette viszont minden évben megkapjuk a Paranormal Activity folytatását.

hardstyler 2010.12.04. 21:20:59

És a Dolog előzményfilm ?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.04. 21:23:04

@hardstyler: A sci-fi összeállításban lesz, lezuhant úrhajó, idegen lény, szerintem annak ott a helye. Bár tény, hogy a horrorba is bele lehetne tenni:)

Lone Starr (törölt) 2010.12.04. 22:41:01

A Barlang 2 (The Descent) ezek szerint nem jövőre érkezik. :(

Alex Mahone 2010.12.04. 22:46:35

@Lone Star: picit le vagy maradva, az már rég kijött, de ha adhatok egy tanácsot, ne nézd meg.

Lone Starr (törölt) 2010.12.04. 23:16:28

@Alex Mahone: azért megpróbálom. Persze a folytatások majdnem örök átka, gondolom. Csak mert az első rész nagyon jó volt.

Lone Starr (törölt) 2010.12.04. 23:20:10

5,9 pont, valóban nem lehet egy Keresztapa 2.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.12.06. 10:01:12

@Lone Star: @Alex Mahone: ja, kicsit lemeradtál, már nálunk is kiadták DVD-n:D

amúgy nekem hiányzik innen a Piroska horrorváltozata, bár kérdéses, h az alkonyat rendezője mennyire fog belemerülni.

továbbá a már szintén idénre beígért final solution is. (legutóbb is én hívtam fel rá a figyelmet:D)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.06. 10:33:30

@purga: A Piroska új változatában láthatóan jobban figyelt a rendezőnő arra, hogy miképp lebegjen a szép kis piros kabátka a fehér hóban:) Legalábbis az előzetes alapján.
Nem minden került bele a listába, ennél azért jóval több horror érkezik jövőre, többségében DVD-n. De nem lehet mindent beletenni, különben soha nem végeztem volna:) A Final Solutiont azért belepakolom, a kedvedért:D

COLT 2011.01.27. 16:54:34

@Mese92: Meg hét:D írj privbátot:D
süti beállítások módosítása