Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Néhány kép a Dredd forgatásáról

2010.12.07. 13:34 koimbra 4 komment

Pete Travis már hozzálátott a Dredd bíró (Judge Dredd) filmhez, a Dredd címre keresztelt filmben Karl Urban fogja játszani a főhőst, róla már múltkor láthattál egy képet. Most néhány fotót láthatsz a forgatásról, egyelőre nem hogy egy bíró, de egy árva lélek sem tartózkodott a helyszínen.

Címkék: képben dredd bíró képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422499417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.12.07. 14:18:23

A Conanről is érkeztek annak idején olyan semmilyen képek. Azért annak is lehetne már lassan legalább egy trailere. :/
Ez a film is érdekel ám, de nagyon! :)

a8zoli 2010.12.07. 20:32:09

hát már az autók terén nem eröltetik meg maguk akkor semmi jót nem látok ebben én szerettem a stallonés verziót amúgy egy átbarkácsolt land rovert az elhoztak pestre és a megáll az ész műsorban (geszti) kivitték a pesti piacra eladni ukránoknak az hatalmas volt :D

damoqles 2010.12.08. 15:52:07

A film készülgetéséről szóló hírek hatására eszembe jutott, hogy mindig is érdekelt Dredd világa, úgyhogy megvettem a(z egyelőre háromrészesre tervezett) Mega City Masters 1-et. Ez egy gyűjteményes kötet a legjobb/híresebb Dredd-féle rövid sztorikból, és igen f@sza, szóval emiatt már meg van előlegezve a hálám az új filmnek, sőt ha nem lesz jó mozi, a tonnányi írott-rajzolt anyag mellett az sem nagy veszteség. :)
süti beállítások módosítása