Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

LaBeouf és Hardy szeszcsempészek lesznek

2010.12.08. 10:25 koimbra 1 komment

John Hillcoat tervezgette a The Wettest County in the World adatpációját, Amy Adams, Ryan Gosling és Shia LaBeouf is a fedélzeten tartózkodott, azonban a projektet jégre tették, mivel nem jött össze a költségvetést. Ám jó egy évvel később úgy tűnik, hogy csak meg fog valósulni a film. LaBeouf továbbra is érdekelt a produkcióban, mellette Tom Hardy (a képen)  lesz látható.

A forgatókönyvet Nick Cave vetette papírra, aki már dolgozott Hillcoattal a sokak által kedvelt Az ajánlat (The Proposition) westernen. Új közös vállalkozásuk története egy szeszcsempész testvérpárról szól, akik a nagy gazdasági világválság idején ténykednek és úgy alakul, hogy kénytelenek a törvény őrei elől menekülni.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr472501505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Synyster 2010.12.08. 10:38:10

Hardy simán az év nyertese.Mire pedig megérkezik a Dark Knight Rises,már világsztár lesz.
süti beállítások módosítása