Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eminem lesz a Southpow főszereplője

2010.12.14. 12:05 koimbra 3 komment

A DreamWorks kaparintotta meg a Southpow projektet, amelynek forgatókönyvén Kurt Sutter, a Sons of Anarchy és a The Shield sorozatok atyja dolgozik. A főszereplő Eminem lesz, aki nagy sikert aratott a 8 mérfölddel (8 Mile), de nem szállt fejébe a dicsőség és  inkább továbbra is a zeneipart részesítette előnyben.

„Ha úgy vesszük a film a 8 mérföld történetének a folytatása is lehetne, de ezúttal nem egy életrajzi alkotás fog születni,  hanem metafórikusan mondjuk el életének következő szakaszát.” - mondta Sutter. Eminem egy váltósúlyú bokszolót fog megformálni, aki sikert sikerre halmoz, ám egy tragédia miatt összeomlik az élete, majd meg kell küzdenie azért, hogy lánya újra szeretettel tekintsen rá. Paul Rosenberg és Stuart Parr, Eminem menedzserei és produkciós partnerei producerként egyengetik a film útját.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr632515083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.12.14. 13:00:07

Ez a sztori kísértetiesen hasonlít a Wrestlerére.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.14. 13:49:18

becsülöm benne, hogy nem akart színész lenni rögtön az első filmje, és anak sikere után...

Bodyfiú 2010.12.14. 19:39:32

nagyon jó a 8 mérföld...remélem ez is...
süti beállítások módosítása