Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sólyomszem felbukkan a Thorban

2010.12.30. 10:44 koimbra 7 komment

Az eltelt néhány napban felröppent néhány hír a Marvel Bosszú Angyalai filmjével kapcsolatban, de ezek közöl kettőt meg is cáfoltak. E szerint a szuperhős csapat mégsem fog szembenézni a Skrullokkal és Demi Lovato sem fogja eljátszani az egyik női karaktert. Viszont a THR oldal tudomása szerint a Marvel egy színésznőt szeretne leszerződtetni a produkcióba, az azonban nem ismeretes, hogy milyen szerepet szánnának neki. Elképzelhető, hogy esetleg a Darázs bőrébe bújhat bele, hiszen a hölgyemény fontos szerepet töltött be a csapatban.

Az már biztosnak tűnik, hogy a Thorban láthatjuk majd Sólyomszemet is. A kiváló céllövőt Jeremy Renner formálja meg és csak rövid ideig lesz jelen, a film végén tűnik fel. Renner tavaly megemlítette, hogy Sólyomszem is benne lesz a produkcióban, erre azonban a stúdió úgy reagált, hogy a karakter csak a Bosszú Angyalaiban bukkan fel először. Renner biztosan nem fogja viselni a képregényfigura képregénybeli maszkját, ezt korábban már elmondta, ugyanis a füzetekben talál jól nézett ki, de a filmben nem állná meg a helyét.

És még egy Marvel érdekesség. A képregénystúdió levédette a Secret Warst. Ebbe benne foglaltatnak a számítógépes játékok és a filmek is. A Titkos háborúban az F4, az X-Men, a Bosszú Angyalai és más hősök (pl. Pókember) a Túlontúli által létrehozott bolygóra került, ahol a szuperbűnözőkkel csaptak össze.

Címkék: thor miújság képregényből film bosszú angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302547782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reese 2010.12.30. 11:00:53

Engem az érdekelne nagyon, hogy mikor láthatunk végre Amerika kapitány előzetest. Lassan már az összes képregényfilm trailerét láttam, kivéve ezt.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.30. 11:09:41

@Reese: Kevin Feige azt mondta, hogy elképzelhető, hogy dec 17-18 körül. Ez már elmúlt. Szóval előbb-utóbb csak érkezik.

Shyllard 2010.12.30. 12:42:24

A Titkos háború ütne rendesen a mozikban :)

A nép fia 2010.12.30. 13:04:13

@Shyllard: És vagy 500 millió dollár kéne hozzá... Gondold el, annyi nagy kaliberű színészt megfizetni (elég csak a Vasember szereposztására gondolni, aztán jön a Thor, Am. Kap., az X-ek és az F4...), az egész ILM-kapacitást legfoglalnák a speckó effektek, meg hát... 1 filmbe bele se férne, legalább 2 kellene vagy egy trilógia. Mikorra készülne az el? Évek. De nem mondom, hogy nem hozna vissza 500 milliót többszörösen is. Minden képregény-fan (mint mi!) nyálcsorgatva várná, és a premier előtt a mozinál sátoroznának.

AKAROM! :-D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.30. 13:09:24

Jó lenne a TH is, de nekem már az is elég, hogy sok szereplő lenne egy egy filmben.
Sólyomszemnek is örülnék, de remélem, hogy a cool shield ügynök újvilági verziója lesz benne.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.30. 14:05:04

@A nép fia: Mozifilmhez túl nagy falat lenne. Szerintem inkább egy játék fog belőle készülni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.12.30. 14:12:09

@koimbra: Vagy animációs film, ahogy az már van is, Avengers, Hulk, Iron Man.
süti beállítások módosítása