Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Monsters rendezője kelti életre Godzillát

2011.01.05. 10:37 koimbra 3 komment

A tavalyi év kisköltségvetésű sci-fijét, a Monsterst sokan dicsérték, a British Independent Film Awardson pedig három díjat besöpört. A legjobban Gareth Edwards, a film rendezője járt, hiszen a Legendary Pictures őt szerződtette le a Godzilla filmre. Edwards egy másik alkotásban is érdekelt, ami Timur Bekmambetov produceri felügyelete alatt készülne, a sci-fi a távoli jövőben játszódna, a konkrét történet nem ismert. A Godzilla azonban elsőbbséget élvez, mivel lassan el kell kezdeni az előkészületeket, ugyanis a bemutató 2012-re van kitűzve.

Az új Godzillának semmi köze nem lesz a Roland Emmerich-féle verzióhoz, a stúdió tisztelegni akar az eredeti japán verzió előtt és hangsúlyozták, hogy el akarják kerülni azokat a hibákat, amelyeket a 98-as filmben elkövettek. A gigantikus lényt CGI segítségével keltik életre. Annyit elárultak, hogy a lény valamiféle szörny ellen veszi fel a harcot, de azt nem mondták, hogy egy vagy több ellenfele lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742562038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.01.05. 15:31:51

Remek, hátha átromantikázik még egy "szörnyfilmet".

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.05. 17:22:35

@Alex Mahone: Azért a Godzilla nagyobb költségvetésű lesz, mint az egyébként halálunalmas Monsters. Ebben az emberei szereplők csak nem mennek, mendegélnek és több lesz az akció.

Alex Mahone 2011.01.05. 19:54:38

@koimbra: nagyon remélem...
Mindenesetre, akkor is szar döntés volt ennek a faszinak adni a stafétát.
süti beállítások módosítása