Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Super 8 Brazíliában Darlings címen fut

2011.01.05. 11:19 koimbra 4 komment

J.J. Abrams idei sci-fi akciója körül nagy a titkolózás, amivel máris elérte, hogy rengeteg figyelmet kapjon a projekt. Rengetegen várják az alkotást, annak ellenére, hogy túl sokat nem tudhatunk a filmről. Most kiderült, hogy Braziíiában a Super 8 Darlings címen fog futni. A készítők tudhatták, hogy erre sokan felkapják a fejüket és értetlenkedve bámulnak maguk elé, hogy ott miért kapta ezt az elnevezést, gyanítható hogy ez is csak a jó marketing kampány része. Elképzelhető, hogy végül máshol sem Super 8 címen fog futni a mű.

Címkék: trailer super 8

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr992562137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henry06 2011.01.05. 17:43:53

Öcsémmel kitaláltuk hogy miről szól majd a film(a cím egyébként pont hozzáillene). Szerintünk a szuper8 valami hatalmas szörny lesz, aki megszökik a kormánytól, és összehaverkodik csomó gyerekkel(jó sok gyerekszereplő lesz a filmben). Ez amolyan E.T. 2 lesz, csak egy hatalmas hulk-al:) Szerintetek? Nektek van valami ötletetek?

gothmog 2011.01.05. 20:51:13

@henry06: Szóval van ez a vonat, rajta a szörnnyel, a vonat ugye felborul, a szörny -szegény- kitör és a földi oxigéndús légkör néhány másodperc alatt megöli. A film a továbbiakban egy nőcsábász fiúról szól (Mr. Rockandroll) aki túl sok lányba lesz egyszerre szerelmes és addig őrlődik, míg végül az apja furgonjával nekihajt egy vonatnak. Vége.

Bodyfiú 2011.01.06. 00:23:58

már az is kérdés, miért szállítják ilyen "hétköznapi" vonaton??
süti beállítások módosítása