Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hozzánk is befut a Párizsból szeretettel

2011.01.07. 19:29 koimbra 10 komment

Tavaly februárban mutatták be Amerikában Pierre Morel akkor újnak számító alkotását, a Párizsból szeretettel akciófilmet. Sokan azt remélték, hogy ez a produkció is szépen fog termelni, csak úgy, mint a rendező előző műve, az Elrabolva (Taken). Ám az akciófilm nem szerepelt jól a kasszáknál, eleddig világszerte csak 52 millió dollárt gyűjtött be és talán ezért is érkezett Magyarországra majd' egy év késéssel a film.

Hivatalos tartalom: James Reese (Jonathan Rhys Meyers) az amerikai nagykövet személyi titkárjaként irigylésre méltó luxus életet él Párizsban. James szárnysegédként, másodvonalbeli hírszerző és operatív-tiszt is egyben. Az igazi CIA bevetésekről és izgalmas küldetésekről ábrándozó fiatalember nagy álma teljesül, amikor megbízást kap, hogy kísérő-tolmácsként segítse az Egyesült Államokból érkező Charlie Wax (John Travolta) különleges kiképzést kapott, kommandós-szuperügynök munkáját. A finoman szólva is ön és közveszélyes, ám vérprofi Wax küldetése egy készülő terrortámadás megakadályozása. Az adrenalintól izzó, meglehetősen agresszív és különös humorú, nagydarab gyilkoló-gép valamint egyre kétségbeesettebb kísérője elmerül a párizsi alvilágban. James és Charlie veszélyesebbnél-veszélyesebb kalandokba sodródó párosának sikerül kiderítenie, hogy a készülő merényletig csupán két nap van hátra. Ezután versenyt futva a rohamosan fogyó idővel próbálják megtalálni, valamint semlegesíteni a mindenre elszánt, fanatikus terroristákat, mielőtt nem késő… Luc Besson producer és Pierre Morel az Elrabolva rendezője feszes tempójú akciófilmjében elképesztő iramban száguldunk végig a francia fővároson, szemkápráztatóan megkoreografált összecsapások, látványos, pirotechnikai orgiákba torkolló tűzharcok, valamint dummy bábuk szívét összeszorító autósüldözések közepette. Eközben záporoznak az ironikus és cinikus dialógusok egészen a kiszámíthatatlan, és meglepő fordulatot tartogató végkifejletig.


A filmről már írtam, itt olvashatod el.

Címkék: trailer poszter from paris with love akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52568184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2011.01.07. 22:02:30

Szerintem nem sok ember van már, aki nem látta. Hamar ideért. Mivel jött?
Mondjuk én sajnálom, hogy megnéztem. Egyáltalán nem tetszett. A Taken ezerszer profibb volt.Travolta meg gáz.

Gobiakos 2011.01.08. 04:56:52

Nagyon szeretem ezt a filmet, és örülök, hogy a hazai moziba is eljut, bár tegyük hozzá elég tetemes késéssel. A Taken persze valóban ütősebb film lett, de a FPWL sem lett annyira rossz film, mint azt pár embertől hallottam/olvastam.

Rolee83 2011.01.08. 07:49:25

Pár napja agyaltam rajta, hogy ez mikor fut be dvd-n már, mert régi film!! Erre még csak most jön moziba. Fuck!! Egyébként nagyon jó, tetszett!! Travolta király!!

kotelhuzas 2011.01.08. 16:12:27

valahogy belefutottam ebbe, de nagyon nem tetszett. olyan volt, mint egy vicc. nem is értettem travolta, hogy mehetett bele

ErEr 2011.01.08. 16:19:31

Jó kis kikapcsoló akciófilm. Az Expendables-nél jobb :-)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.08. 17:40:21

Travolta nélkül nem érne az egész semmit, jól nyomta, szerintem:)

suo tempore 2011.01.08. 17:51:22

nagyon állat, én imádtam

verhold 2011.01.08. 21:35:16

hmm... kicsit eltérve a témától:
én vagyok az egyetlen, akit zavar, ha egy filmes blogon hivatalos, totál száraz és elfogult marketinges ismertetőket kell olvasnia? én legalábbis elsősorban a blog íróinak/olvasóinak a saját véleményére, gondolataira vagyok kíváncsi, nem pedig valami ostoba reklámszövegre. és ez nem volt mindig így, néhány hete figyeltem fel rá, hogy egyre több van ezekből a leírásokból.... :S

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.09. 14:01:18

@verhold: Általában minden filmről több poszt is születik, nem tudom, miért baj az, ha egy hivatalos tartalom is kikerül a filmmel kapcsolatosan. Szerintem nem csak ilyenekből áll a felhozatal.
süti beállítások módosítása