Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Nyugati Boszorkány minisorozata

2011.01.10. 10:18 koimbra Szólj hozzá!

Régen lehetett hallani Gregory Maguire könyvének, A boszorkány (Wicked) mozis változatáról. Rob Marshall, James Mangold és Ryan Murphy neve keringett a projekt körül, amely inkább Marc Platt musicalén alapult volna. Ám ez idáig az Universal nem igazán haladt a tervezettel, legalábbis semmiféle hivatalos információ nem érkezett róla. A történet Óz világában játszódik és egy zöld bőrű, hatalmas fogú lányt állít a középpontba, akiből később a Gonosz Nyugati Boszorkány lesz. Megtudjuk, hogy miképp telt fiatalkora és hogyan vált gonosszá, de egyúttal Óz birodalmát is bemutatják.

Salma Hayek produkciós cége, a Ventanarosa Productions azonban egy 8 órás minisorozatot tervez a könyv alapján. A forgatókönyvet Erik Jenderson, az Elit alakulat (Band of Brothers) írója veti papírra. Egyelőre még senkit nem szerződtettek le a főszerepre, eddig  Hayek is csak produceri minőségben áll a fedélzeten, de előfordulhat, hogy végül fel fog tűnni a sorozatban.

Címkék: miújság könyvből film wicked

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692573548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása