Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Batman pletykák

2011.01.12. 11:59 koimbra 3 komment

Ki lesz benne a következő Batmanban? Miről fog szólni? Ezekre a kérdésekre eddig még nem kaptunk választ, de friss pletykák minden héten vannak. A Collider oldal azt mondja, hogy Naomi Watts és Eva Green lehet a The Dark Knight Rises két női főszereplője. Green játszhatja a Denevérember egyik ellenfelét, Talia al Ghult, míg Watts Bruce Wayne szerelmét, Vicki Vale-t keltené életre. A THR azonban arra hivatkozik, hogy Watts éppen Ausztráliában van és a The Impossible dráma forgatásán vesz részt, így ha akarna se tudna találkozni Christopher Nolannal. Greent pedig szerződés köti az Arbitrage drámához, amihez áprilisban látnak hozzá.

 A Heat Vision pedig azt írja, hogy Nolan listáján Keira Knightley, Anne Hathaway, Kate Mara, Charlotte Riley  és Jessia Biel szerepel. Gemma Arterton eléggé elfoglalt, így a színésznő neve már nem kering a projekt körül. Megemlítik, hogy Nolan már találkozott Marával és Riley-val

Címkék: pletyka batman miújság képregényből film batman 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr482578559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.01.12. 12:47:04

Ííííí, és akkor Batman nővel verekszik? Mert a League of Shadows vonalnak örülök, de szerintem ciki az új Batmanünknek egy csajjal verekedni. Még a Tim Burton féle Batman visszatérben a Macskanős dolgok érthetőek voltak... Az egy teljesen más film volt, ott belefért, simán. Ebben az új, realisztikusabb Batmanban, hát nem tudom...

Na most a nők tuti megköveznek, de még talán néhány srác is! :D
Azért én várom a filmet. A pletykák azok pletykák.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.12. 13:07:23

@countrypecos: Sztem se verjen nőt, Bale azt csak csinálja a mozin kívül...
(ez de sz.r poén volt már...)

Ezek nem voltak most új pletykák, itt is olvastam már őket sztem...

gisss 2011.01.12. 15:29:55

Nem kell mindenképpen verekednie. Cillian Murphy se nagyon verekedett. Csak ott volt, mozgatta a szálakat. Ha lesz benne női gonosz, biztosra veszem hogy inkább agyalgat majd, meg csábítóan vagy gonoszul néz, nem hullahoppozik meg pörög a levegőben. Ekkora melléfogást nem követne el Nolan.
süti beállítások módosítása