Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mother's Day előzetes - De Mornay terrorizál

2011.01.18. 11:10 koimbra 2 komment

Darren Lynn Bousman továbbra is horrorban utazik, ezúttal feldolgozást készített, méghozzá az 1980-as Mother's Day remake-jét. A Fűrész harmadik és negyedik részét rendező Bousman filmjében Deborah Ann Woll, Shawn Ashmore, Jamie King, Briana Evigan, Patrick John Flueger és Lisa Marcos lesz látható. És végre újra a vásznakon Rebecca De Mornay, anno a Kéz, amely a bölcsőt ringatja (The Hand that Rocks the Cradle) piszchothrillerben hatalmas alakított.

Három testvér bankot rabol, ám az rosszul sül el és úgy döntenek, hogy az édesanyjuknál húzzák meg magukat. Ám mikor hazaérnek döbbenten veszik észre, hogy a házukban már más lakik és éppen egy születésnapot ünnepelnek. Ám hamarosan megérkezik az Anya, aki átveszi az irányítást.

Címkék: trailer remake day mothers horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592592375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2011.01.18. 19:13:17

A kéz, amely a bölcsőt ringatja, az egyik kedvencem volt tinikoromban:)
süti beállítások módosítása