Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anne Hathaway leszerződött Batman 3-ra

2011.01.19. 19:34 koimbra 18 komment

Nagy találgatások folytak a következő Batman film körül, hiszen nem nagyon árulták el eddig, hogy ki lesz Gotham lovagjának a következő nagy ellenfele, illetve azt sem tudhattuk, hogy kit takar az a két női karakter, akit emlegettek. A stúdió végre elkezdte az információcsepegtetést.

A Warner bejelentette, hogy Anne Hathaway szerződött le a filmre, a színésznő Selina Kyle-t fogja játszani, a hölgy a képregényekben a Macskanő. Ugyan a bejelentés nem említi, de valószínű, hogy Hathaway maga is kosztümöt fog húzni.

"Örülök, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy Anne Hathway-jel dolgozhassam. Fantasztikus, hogy csatlakozott szereplőgárdánkhoz és vele be tudjuk fejezni történetünket." - örvendezett Christopher Nolan

Ezzel együtt az is kiderült, hogy Tom Hardy Bane-t fogja megformálni "Boldog vagyok, hogy ismét Tommal dolgozhatom és izgalmas lesz látni, hogy a mi verziónkban miképp lehel életet  Batman egyik legfélelmetesebb ellenfelébe" - mondta Nolan

A sötét lovagot természetesen ismét Christian Bale játssza el, Gary Oldman visszatér, ám Aaron Eckhart biztos, hogy nem fog megjelenni Két-Arcként. A produkciót 2012 július 20-án mutatják be.

Macskanőt egyébként a csodálatos Michelle Pfeiffer alakította a Batman visszatérben, ám a Tim Burton által elkezdett franchise Joel Schumacher kezébe került, aki jelentősen leépítette a Denevérember hírnevét. Később Hale Berry játszotta a Macskanőt, ám a filmet már bemutatása előtt úgy ócsárolták, ahogy tudták és meg is bukott a mű, folytatás nem készült hozzá.

Címkék: batman miújság sequel képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672598581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.01.19. 20:24:17

Tom Hardy, a Bronson után, a tökéletes és egyértelmű választás Banenek.

Andrews 2011.01.19. 20:34:13

Hát igen a Bronsonban lehengerlő volt. Nem is értem Oscaron miért nem jelölték legalább. Az Elit alakulat sorozatban is volt egy kisebb szerepe. Az Eredetben is persze. :)

Hathaway jó választás dögös és biztos tud ő Macskanő is lenni Rachel esküvője és a Brokeback Mountain bizonyította számomra hogy jó színésznő.

BeniMan 2011.01.19. 20:39:51

Hát nem tudom nekem nagyon nem tetszenek eddig a fejlemények az új Batmanről. Hathaway mint macskanő?? Hát nem tudom, nekem nem jön be. És miért pont Átok karakterét hozták be?? Annyi sokkal jobb gonosz figura lett volna... :S Nem tudom. A sötét lovagnál annó amikor hallottam h milyen karakterek lesznek és kiket szerződtettek le nagyon vártam a filmet, de ennél az új Batmannél nagyon rossz érzéseim vannak... :S

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.19. 20:57:10

Nem igazán mondták azt sem, hogy ellenfél lesz vagy romantikus szálként hozzák be.
Én nem aggódnék, Nolan szépen kirángatta a mocsárból Batmant és rendesen be is fogja fejezni.

BuB 2011.01.19. 21:07:51

Azért Bane rendesen odabaszó karakter, eléggé megnyomorította bats életét, szószerint, arról már nem tehet, hogy egy olyan gány filmben kapott szerepett mint a B&R és most legtöbben arra emlékeznek.:D

És lehet emiatt lesz Rises a címe? Szétveri Batset és a felemelkedését követhetjük nyomon?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.19. 21:09:48

A wikipedia azt írja, hogy a Knightfall képregénytörténetből ismerhetjük leginkább a karaktert. Szóval végül is van köze a címhez:)

edi95 2011.01.19. 22:24:06

Én is félek egy picit e film kapcsán, nehogy lerombolják az elözö rész emlékeit :)
Nem is tudtam h ez az utolsó rész és ha ez így van mindenképp egy erös karaktert kellene behozni.Talán több negatív személy is jöhetne az akció fokozásáért.
Ahogy joker karakterét ilyen szépen feltupírozták meg lehetne csinálni ezt riddlerel is. Már találtam pár képet a neten ahogy johnny depp kérdöjeles ruhában feszít, jó is lenne a karakter eljátszásához szerintem.
Csak nehogy elb@...ák :)

Andrews 2011.01.19. 22:29:16

Koimbra te nem is láttad még a Sötét lovagot nem? annó kritikát se írtál nem? Vagy Potteről nem írtál? Valamelyik kasszarobbantóról nem azt tudom.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.19. 22:39:17

@Andrews: A Batmanről biztos nem írtam. A Félvér hercegről és a Halál ereklyéiről viszont igen.

Andrews 2011.01.19. 22:47:35

@koimbra: Na akkor jól emlékeztem. De akkor dvd-n láttad először? Tetszett?

Proxima Centaur 2011.01.19. 23:19:32

A Knightfall-ban Bane nagyon jó karakter. Egy lángelme, aki elzártan a külvilágtól ugyan de átveszi az uralmat Gotham felett, és aprólékosan kiterveli a Denevér levadászását, mégpedig úgy, hogy egy hosszú folyamat alatt megtörik Batman fizikai tűrőképességét, egy jól összeszervezett naprakész bandával. A bronzkori képregénytörténelem egyik legsokkolóbb, és legizgalmasabb története volt. Csak sajnos Schumacher a Batman és Robinban ledegradálta a karaktert (csúfosan) és sokan abból kiindúlva elszörnyednek ha Bane-t és Nolan posztmodern realista történetét kell egy lapon emlegessék. Pedig van jó alappotenciál egy tökös átformáláshoz.
Bár nem győzöm kihagyni, hogy azért én Black Mask-nek örültem volna a legjobban. De sebaj...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.20. 07:57:39

Hasbeszélő és Sebhelyes, Fekete maszk, pingvin...
Annyi kőgengszter reális figura van, miért nem lehetett azok közül választani???

Mese92 2011.01.20. 08:21:20

Anne Hathawaytől a hideg ráz, de hát ez van. Bane annyira nem rossz gondolat, de szerintem is sokkal jobb gonoszak vannak nála.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.20. 10:12:36

@Andrews: Azért nem írtam a Batmanről mert nem is akartam, de Miecs megtette
filmdroid.blog.hu/2008/08/14/batman_a_sotet_lovag

Moziban láttam egyébként. Nekem valamiért a DC képregénykarakterek annyira nem jönnek be, inkább a Marvel.
Tim Burton Batmanje egynek elment, a második nem tetszett, a másik kettőt nem kedveltem. Nolan első Batmanje szintén egynek elmegy, a második 7 pont. A Supermanek közül az első négy egyáltalán nem tetszett, Singer filmje viszont jó volt.

countrypecos 2011.01.20. 11:01:25

Nem örülök ennek a csajnak. :( Bane-t meg meglátjuk, remélem marad a realitás talaján. Azért a második részben már kicsit elrugaszkodott a dolog a valóságtól. Nekem ez a "szonárt csinálunk a mobiltelefonokból, és mindent jól belátok a két szép szememmel" dolog nem igazán tetszett. Ha képileg nem így oldották volna meg, akkor talán lenyelem.
Most meg ez a csaj. Jaj nekem...

nikodémus 2011.01.20. 18:31:02

A hírek fényében két dologra vagyok kíváncsi:

1. Végre képes lesznek-e Nolanék erős női karaktert írni a filmbe + eljátszatni azt Hathaway-jel. (Az ő képességeiben nem kételkedem, ahogy itt az imént említette valaki, a Rachel Getting Married-ben, és a Brokeback Mountain-ben egyaránt kiváló alakítást nyújtott).
2. Meg mernek-e húzni Nolanék egy igen durva lépést: Wayne súlyos sérülését, esetleg halálát. A történet logikája + Bane karaktere is erre mutatna, s ő talán a város gengszterbandáival (akik között említés szintjén lehetne Hugo Strange, Pingvin, esetleg Black Mask) Joker módjára szórakozva érné el mindezt.

meglátjuk, én bízom Nolan-ben.

L'Angelus 2011.02.15. 15:21:34

Most jó szolgálatot tesz a Batgirl és Robin: akik nem ismerik Bane eredetét, azok a Joel Schumacher ámokfutása alapján ítélik meg, ugyanakkor bíznak Nolanben, így kellemesen lepődhetnek majd meg a végeredményen.
süti beállítások módosítása