Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Perry lesz a fiatalabb Alex Cross

2011.02.01. 13:04 koimbra Szólj hozzá!

2009 végén lehetett arról hallani, hogy James Patterson regényíró létrehozta saját produkciós cégét, hogy azon keresztül valósítsa meg az Alex Cross előzményfilmet. A figurát ő találta ki és eleddig kétszer bukkant fel a vásznakon, mindkét alkalommal Morgan Freeman alakította.  Először A gyűjtő, majd A pók hálójában filmekben nyomozhatott. Annyi biztos volt, hogy a főszerepet nem Freeman fogja játszani, hiszen a detektív fiatalabb éveit akarták bemutatni. Ma kiderült, hogy a nálunk kevéssé ismert Tyler Perryt szerződtették le Cross megformálására.

Perry színészként és rendezőként is tevékenykedik, Amerikában a hívő afro-amerikai közönséget célozza filmjeivel, többek között a Családi gubancok (Madea's Family Reunion) és Why Did I Get Married Too? alkotásokat készítette.

A forgatás kezdete nem ismert és azt sem tudni, hogy ki rendezi a filmet. Egy ponton Rob Cohen neve keringett a rendezői szék kapcsán.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112630441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása