Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Firth és Diaz A gyalogáldozat remake-ben

2011.02.02. 12:16 koimbra 1 komment

A Coen fivérek ragaszkodnak ahhoz, hogy A félszemű (True Grit) nem remake, hanem inkább könyvadaptáció, ám a testvérek következő munkája egy feldolgozás lesz, ahol csak az írói feladatokat látják el. A gyalogáldozat (Gambit) újrájában A király beszédéért rengeteg jelölést és díjat begyűjtő Colin Firth játssza a főszerepet, mellé Cameron Diazt szerződtették. Firth egy olyan fickót alakít, aki át akar verni egy tehetős gyűjtőt azzal, hogy rásóz egy hamis Monet festményt. Tervében segítségére van Diaz karaktere. Michael Hoffman, a Szép kis nap (One Fine Day) és a The Last Station rendezője fogja dirigálni a produkciót. Előtte Doug Liman tervezgette a filmet, ám ebből nem lett semmi.

Az eredeti filmben Micheal Caine és Shirley MacLaine volt a főszereplő, egy besurranó tolvaj azt tervezi, hogy egy milliárdostól meglovasít egy felbecsülhetetlen értékű szobrocskát, terve kivitelezésébe besegít egy pincérnő is.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr372633152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamaicamaci 2011.02.02. 15:34:24

Volt szerencsém látni az eredetit. Firth telitalálat a szerepre, ugyanúgy tudja majd hozni a simlis eleganciát, mint ahogy caine tette
süti beállítások módosítása