Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hallstrom viszi vászonra a Hipnotizőrt

2011.02.07. 21:14 koimbra Szólj hozzá!

Lasse Hallstrom svéd rendezőt 1985-ben Oscarra jelölték a Kutyasorsért (Mitt liv som hund), nem sokra rá őt is beszippantotta az Álomgyár. Ám évekkel később visszatalált Svédországba és ezúttal nem amerikai produkciót fog ledirigálni. Hallstrom Lars Kepler krimi regényéből forgat filmet, télen hozzá hozzáfogni és ha sikeres lesz az első rész, akkor további felvonások követik. Az alapanyag adott, hogy Kepler hőse, Joona Linna több regényben is szerepel.

A magyarul is megjelent regényben, a Hipnotizőrben egy sportpálya öltözőjében egy brutálisan meggyilkolt férfi tetemére lelnek. A rendőrök ezt követően az áldozat családját is értesíteni akarják, ám annak feleségét és két fiát is megtámadják, csak a legidősebb gyerek éli túl az eseményt. Linna nyomozó egy régóta nem praktizálóférfi segítségét kéri, aki nagy nehezen, de kötélnek áll és hipnotizálja az életben maradt fiút. Ám az új információk csak még jobban összezavarnak mindent.

Címkék: miújság könyvből film krimihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942645385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása