Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pacino lelépett az Arbitrage-ból, helyére Gere érkezett

2011.02.08. 10:58 koimbra 2 komment

Al Pacino lelépett az Arbitrage dráma fedélzetéről. Azt nem tették közzé, hogy a színész miért döntött így, lehetséges, hogy a nem tudta beszorítani az ütemtervébe, bár az is lehet, hogy kételyei támadtak a rendezőt, Nicolas Jareckit illetően. Jarecki egy dokumentumfilmet készített, illetve Az informátorok (The Informers) forgatókönyvét vetette papírra 3 éve. Pacino helyére Richard Gere-t nyerték meg, Susan Sarandon és Eva Green továbbra is kitart a projekt mellett.

Gere egy bajban lévő fedezeti alap igazgatója lesz, majd úgy dönt, hogy megpróbálja eladni a céget valamelyik banknak, mielőtt még simlis ügyletei kitudódnak. Ám elkövet egy nagyon csúnya hibát és kénytelen segítséget kérni. Gere feleségét Sarandon játssza, szeretője Green lesz. A készítők talán jobban jártak volna Michael Douglas-szel, de Gere is meg fog birkozni a feladattal.

Címkék: arbitrage miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852646401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.02.08. 17:54:33

én egy kicsit még jobban is örülök Gere-nek, mint Gekko-nak, jó lesz látni egy anti-EdwardLewis szerepben (Micsoda nő).

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.02.08. 17:55:50

én egy kicsit jobban is örülök Gere-nek, mint Gekkonak. jó lesz látni egy anti-EdwardLewis szerepben (Micsoda nő).
süti beállítások módosítása