Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Yelchin lesz A halottlátó főszereplője

2011.02.08. 11:35 koimbra 4 komment

A G.I. Joe folytatását nem Stephen Sommers fogja levezényelni, a rendező így több figyelmet tud szentelni A halottlátóra (Odd Thomas). A film Dean R. Koontz regénysorozatán fog alapulni, ha sikeres lesz, akkor további részek várhatóak, hiszen a szerző több folytatást is írt. A halottlátó 2003-ban jelent meg és a New York Times Bestseller listájára is rákerült, a kritikusok döntő többsége pedig elismerően nyilatkozott a könyvről.

Koontz a 2008-as Comic Conon jelentette be, hogy megfilmesítik regényét, akkor azt mondta, hogy a forgatókönyv perfekt, van már főszereplő. Úgy tűnik elkiabálta, hiszen az eltelt hónapok (évek) alatt sem derült fény kiről beszélt, ám ma Anton Yelchin leszerződött a filmre. A fiatal színész látható volt a Terminátor: Megváltásban (Terminator: Salvation) és a Star Trekben, idén a Frászkarika (Fright Night) remake-ben fog játszani.

A regény tartalma: Odd Thomas egy békés amerikai kisvárosban éli hétköznapi, ugyanakkor nem mindennapi eseményekben bővelkedő életét. A 20 éves fiatalember ugyanis különösen erős hatodik érzékkel rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy lássa a világunkban rekedt holtak szellemét, és esetenként segítsen nekik továbblépni a következő világba. Mostanában azonban egyre több gonosz szellem is kószál a városka utcáin. Odd tudja, hogy valami hatalmas tragédia közeleg. A fiú minden erejét bevetve igyekszik megakadályozni a fenyegető mészárlást, de az idő egyre fogy...

Sommers több vasat is tart a tűzbe, az egyik a When Worlds Collide sci-fi, a másik pedig a Tarzan, ám egyikről sem jött már jó ideje semmi újdonság, így szinte biztos, hogy a 47 milliós költségvetésű A halottlátó lesz a rendező következő munkája.

Címkék: miújság könyvből film odd thomas

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272646470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tunderninja 2011.02.08. 15:43:43

Remélem jó lesz.
Kíváncsi leszek majdan a Bodah-okat hogy fogja vászonra vinni.
Szurkolok.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.02.08. 15:48:36

Az első két kötetet olvastam, és azok egész jók voltak, de szerintem sokkal jobb könyvei is vannak Koontznak.

Atkakukac1989 2011.02.08. 20:34:56

Ahogy ránéztem a képre, azt hittem a Kukorica gyermekei egy újabb része jön el, és Isaac feszít a kalapban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2011.02.09. 09:27:42

Nekem sem a kedvenc sorozatom. Miért nem valamelyik normális könyvét viszik vászonra? Bár ugyanaz lenne, mint King esetében.
süti beállítások módosítása