Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Breslin és Moore az Innocence-ben

2011.02.12. 19:08 koimbra Szólj hozzá!

Abigail Breslin és Julianne Moore játsszák a gótikus vámpíros produkció, az Innocence főbb szerepeit. A rendezői teendőket Hilary Brougherre bízták. Ha nem ismerős a hölgy neve ne lepődj meg, mivel eleddig két alkotást dirigált. Az elsőt még 1997-ben, aAz idö ujjai (The Sticky Fingers of Time ) egy sci-fi volt, a másikat, a Stephanie Daley drámát pedig 2006-ban prezentálta.

Ha minden rendben megy, akkor nyár végén látnak hozzá a forgatáshoz. A  Jane Mendelsohne regénye alapján készülő műben egy gyászoló tini hirtelen a figyelem középpontjába kerül abban az elit iskolában, ahová beiratkozik. Próbálja feldolgozni édesanyja halálát, ez nehezen megy, főleg annak fényében, hogy édesapja új nővel randizgat. Ám maga is beleszeret egy srácba. Azonban ennél sokkal nagyobb problémája adódik, ugyanis kiderül, hogy a suli vámpíroknak ad otthon és a vérszívóknak pont megfelelne.

Címkék: miújság könyvből film innocence horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282656499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása