Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pfeiffer a Dark Shadowsban

2011.02.15. 19:44 koimbra Szólj hozzá!

Hosszú évek óta beszélnek róla, idén azonban összejön a Dark Shadow. A 60-as évek népszerű tévésorozatából Tim Burton készít filmet, azt hiszem senki nem lepődik meg azon, hogy a főszerepet Johnny Depp fogja játszani. Mellette egy olyan színésznő lesz látható, aki nem csak szépségével hódított, de bizonyította, hogy tehetséges is. Ráadásul ő is dolgozott már együtt Burtonnel, a Macskanőt formálhatta meg. Igen, Michelle Pfeifferről van szó.

Depp Barnabas Collins formálja meg, aki egyébként vámpír és folyamatosan keresi régen eltűnt szerelmét. Jackie Earle Haley egy tolvajt játszik, aki betör Collinshoz, vesztére, mivel a vérszívó a szolgájává teszi őt. Eva Green lesz Collins szerelme, míg Helena Bonham Carter egy pszichológust testesít meg. Pfeiffer a Collins família családfője lesz.

Címkék: miújság sorozatból film dark shadows

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152663700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása