Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Palicki lesz Csodanő...de nem a filmben, hanem a sorozatban

2011.02.17. 13:06 koimbra 11 komment

2009-ben érkezett volna az Igazság Ligája (Justice League) mozifilm, amiben Csodanő is felbukkant volna Megan Gale megformálásában. Ám a Warner a forgatás előtt jégre tette a produkciót, úgy döntött, hogy először a DC képregényekben megismert főbb karakterekről készít egy filmet. Nyáron be is fut a Zöld Lámpás, ám hiába várunk arra, hogy a Villám vagy a Csodanő mozis eljövetelét bejelentsék, mert nem nagyon akarnak haladni semerre. 2007-ben Joss Whedon megírta a Csodanő forgatókönyvét (Angelina Jolie-t képzelte el a főszerepre), de a Warner a szkript elolvasása után Whedont kirúgta, a papírra vetett oldalakat meg lehúzta a wécén.

Azóta sok rendező és színésznő jelezte, hogy részt vállalna a filmben, de még így sem történt változás a projekt körül. David E. Kelley producer azonban látott fantáziát egy sorozatban és az eltelt hónapokat azzal töltötte, hogy megpróbált otthont találni a tervezetnek, de mindenütt csak elutasító választ kapott, végül a fáradozás meghozta az eredményt, az NBC-nél meghallgatták az ötletet és zöld utat adtak a szériának. Ezzel elmondható, hogy a mozifilmre várók bizony egyhamar nem láthatják kedvencüket a vásznakon, jó ideig nem.

A képregényhősnő szerepében Adrianne Palicki domboríthat. A színésznő többek között látható volt a South Beach, a Friday Night Lights és az Odaát (Supernatural) sorozatokban, a mozikban is felbukkant, legutóbb a Légióban (Legion) játszott, idén pedig a Vörös hajnal (Red Dawn) feldolgozásában tűnik fel (már ha bemutatják).  A sorozatban a karakter mikor éppen nem a bűnt üldözi, akkor egy sikeres vállalatot igazgat.

Csodanőt Tanit Phoenix is el akarta játszani, el is ment a meghallgatásra, ezt láthatjátok alább.

 

Címkék: sorozat miújság csodanő

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412667822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.17. 13:24:45

Katy Perry lenne a tökéletes erre a szerepre, pont úgy néz ki, mint a képregényben szokott Csodanő!

Spawn85 2011.02.17. 13:39:06

@doggfather: No, de Katy Perry az énekesnői karrierje mellett, nem hinném, hogy ráérne egy (adott esetben) több évig tartó sorozatra.

Amúgy, ha mozifilm lenne, akkor én Megan Fox-ot tudnám még elképzelni a szerepre, de TV-sorozatot szerintem ő sem vállalna.

Palicki szerintem jó csaj, majd meglátjuk milyen lesz Csodanőként.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.17. 13:42:47

@Spawn85: Én sem hinném, komolyból, de őt nagyon el tudnám képzelni.

Spawn85 2011.02.17. 13:45:27

@doggfather: Egy mozifilmre lehet, hogy rá lehetne beszélni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.02.17. 13:50:56

De mi a franc van a Warnerrel? A Marvel már két Vasember filmet letett az asztalra, idén jön a Thor meg az Am. Kap, jövőre pedig a Bosszú Angyalai, meg próbálják összehozni a többi filmet a hősökről. De a Warner háza tájáról nem jön semmi, csak a Superman, a Batman és a Zöld Lámpás. A DC képregények közül nem pont a Loserst vagy a Jonah Hexet kellett volna választani.

Így meg most hogy jön a sorozat mikor lesz Csodanő film? 2018-ban?D

Spawn85 2011.02.17. 14:03:24

@koimbra: Akkor már biztos nem. Addigra nem lesz világ. :D :D :D

Egyébként nem lett volna gond a "Jonah Hex"-szel sem, megcsinálják normálisan. Hát...nem sikerült. Illetve úgy mondom, hogy szerintem nem.

A "Losers" viszont egész nézhető lett.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.17. 14:11:00

@Spawn85: A losers bitang jó volt, nálam a tavalyi év egyik legjobbja, a Komédiás nagyon jó volt, benne, de mindenki nagyot alakított, csak az a baj, hogy ugyanakkor adtak le egy tök ugyanolyan filmet, csak Szupercsapat címmel...

A Jonah Hex akkor lett volna jó,. ha olyan animált, mint amikor elmesélik benne a sérülése történetét, ha olyan végig akkor le a kalappal előtte, így kuka.

Reterro 2011.02.17. 14:50:17

Lehetett volna mondjuk Rie Rassmussen is!
Nagyon szép, mellette még tehetséges rendező is!
És még magának is ad nehéz feladatokat:

erotikaafilmekben.blog.hu/2011/02/16/rie_rasmussen_human_zoo

mutant · http://universal.blog.hu 2011.02.18. 12:31:26

@doggfather: Szerintem is K.P. pont úgy néz ki:D
süti beállítások módosítása