Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leterrier rendezi a Now You See Me bankrablós filmet

2011.02.18. 11:33 koimbra 1 komment

Louis Leterrier  fogja levezényelni a Now You See Mee filmet. Két látványfilm,  A titánok harca (Clash of the Titans) és A hihetetlen Hulk (The Incredible Hulk) után ismét visszatér az akciófilmek világába. Karrierje A szállítóval (The Transporter) indult be, majd jött ennek a folytatása és A nyakörv (Danny the Dog), ezt követően sikerült kitörnie a "Luc Besson istállóból".

A Now You See Mee-ben egy csapatnyi FBI ügynököt követhetünk, akik mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák a világ legnagyobb bűvészcsapatát. Előadásaik olyan profi módon vannak kivitelezve, hogy a show alatt arra is jut idejük, hogy néhány bankot kirámoljanak.

Alex Kurtzman és Roberto Orci, a Transformers és a Star Trek producerei álltak be a projekt mögé. A forgatókönyvet Boaz Yakin, a Perzsia hercege (Prince of Persia) írója vetette papírra Edward Ricourttal közösen.

Címkék: miújság akcióhír now your see me

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592670124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2011.02.18. 13:32:05

Danny the dog, az mennyire necces film volt...
süti beállítások módosítása